Uita de Tesla si-al sau Cybertruck! Cea mai vanduta camioneta din lume a primit o versiune 100% electrica!

Uita de Tesla si-al sau Cybertruck! Cea mai vanduta camioneta din lume a primit o versiune 100% electrica!
  • Uita de Tesla si-al sau Cybertruck!
  • Cea mai vanduta camioneta din lume a primit o versiune 100% electrica!
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de pana la 563 de cai. Plus un display central cu diagonala de 15.5 inch.

Cea de-a doua jumatate a lunii mai marcheaza debutul primei camionete electrice din istoria Ford, producatorul american de automobile publicand la sfarsitul acestei saptamani, chiar astazi, primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatului F-150 Lightning. Programat sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri incepand de anul viitor, respectivul model se remarca numaidecat prin blocurile optice unite cu o banda iluminata de LED-uri, indiferent ca discutam despre faruri sau - evident, stopuri.

Aceeasi versiune pe baterii a legendarului pick-up de peste Ocean se va mai putea lauda, la exerior, si cu un set de jante din aliaj de pana la 22 de inch, in timp ce lista atractiilor interioare culmineaza cu display-ul central de 15.5 inch - acompaniat de un al doilea ecran, de 12 inch, pentru afisarea ceasurilor de bord digitale.

Prezentata publicului larg in urma cu numai cateva ore, mult anticipata varianta cu propulsie electrica a gamei Ford F-150 se mai bucura si de o tapiterie realizata din piele Nirvana, de scaune fata cu actionare electrica si functie de ventilatie, instalatie audio de la B&O cu 18 difuzoare si subwoofer, un sistem de rulare semi-autonoma, pornire de la buton, camera de 360 de grade, actualizare software de la distanta, compatibilitate cu Apple CarPlay si Android Auto, deschidere cu telefonul mobil. Si altele.

Sub capota, noul F-150 Lightning ofera doua motoare si 426 sau 563 de cai putere pe ambele punti, in functie de configuratia bifata de client - aspect ce influenteaza, evident, si valoarea caracteristica autonomiei maxime, de pana la doar 370 ori 482 de kilometri, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Ford F-150 Lightning

Ford F-150 Lightning

Ford F-150 Lightning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ford F-150 Lightning
mai multe