Un Fisker mai mic, pe nume... Nina

Un Fisker mai mic, pe nume... Nina
Distribuie pe Facebook
Nina, acesta este numele ales de americanii de la Fisker pentru sora mai mica si, se pare, mult mai ieftina a impresionantului Karma. Modelul va fi lansat la New York International Auto Show, eveniment care se desfasoara intre 4 si 15 aprilie.
Conform jurnalistilor germani de la AutoBild, Fisker Nina va fi o varianta mult mai ieftina a modelului Karma lansat la editia din 2008 a expozitiei auto din "Marele Mar". Sora mai mica a Karmei se va prezenta sub forma unui plug-in hybrid cu patru usi si va concura cu modele precum Mercedes-Benz E Klasse Hybrid sau BMW ActiveHybrid 5.

Desi nu se cunosc inca date suficiente despre viitorul Fisker, AutoBild sustine ca pretul acestuia ar trebui sa se plaseze in jurul valorii de 50.000 de euro, mult mai putin decat costul minim al modelului Karma care trece de 100.000 de euro. Nina va fi animata, pe langa motorul electric, de un turbopropulsor cu patru cilindri in linie dezvoltat impreuna cu BMW. Modelul va fi asamblat la fost uzina GM din Wilmington, Delaware.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2012