Viitorul VW Golf BlueMotion va consuma doar 3.2 litri la 100 km!

Viitorul VW Golf BlueMotion va consuma doar 3.2 litri la 100 km!
Bucurandu-se de o constructie ultra-usoara si un coeficient aerodinamic aflat la un singur pas de perfectiune, viitorul Volkswagen Golf BlueMotion se anunta a fi cel mai eficient automobil din segmentul din care face parte.
Distribuie pe Facebook

Asteptata sa-si faca aparitia in cadrul Salonului Auto de la Paris, alaturi de versiunea standard a popularului hatchback german si o varianta concept ce previzualizeaza viitorul GTI, urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Golf BlueMotion se anunta a fi cel mai eficient automobil din segmentul din care face parte, primele informatii oficiale indicand un consum de carburant de numai 3.2 litri la 100 de kilometri, respectiv emisii de dioxid de carbon de doar 99 grame per kilometru. Conform constructorului din Wolfsburg, impresionantele valori au fost obtinute prin combinarea greutatii scazute cu o aerodinamica exemplara, de aproximativ 0.274.

Asa cum precizam si la sfarsitul saptamanii trecute, cea de-a saptea generatie a modelului Volkswagen Golf va fi prezentata oficial in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Spre deosebire de versiunea actuala, viitorul VW Golf VII va fi mai lung (plus 56 mm), mai lat (plus 13 mm), mai spatios (plus 59 mm), mai putin inalt (minus 28 mm) si, nu in ultimul rand, mai putin greu (minus ~100 kilograme).

Distribuie pe Facebook
mai multe