Volkswagen a prezentat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul ID.Buzz, versiunea moderna a legendarului Bulli

Volkswagen a prezentat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul ID.Buzz, versiunea moderna a legendarului Bulli
  • Volkswagen a prezentat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul ID.Buzz, versiunea moderna a legendarului Bulli
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - la momentul de fata, decat o necunoscuta, insa primele exemplare vor ajunge pe strazi si in showroom-uri inainte de sfarsitul anului curent.

Anuntat prin intermediul conceptului cu acelasi nume - prezentat publicului larg cu ocazia evenimentului North American International Auto Show din 2017 - organizat la Detroit, noul Volkswagen ID.Buzz se apropie cu pasi mari si repezi de ziua in care va renunta la absolut toate secretele sale. Programata sa debuteze oficial pe data de 9 martie, versiunea moderna a legendarului Bulli va fi oferita pe platforma MEB a Grupului - alaturi de un motor electric cu 204 CP si 310 Nm pe puntea spate, asa cum scrie intr-un comunicat de presa.

VW ID.Buzz - Primele poze

VW ID.Buzz - Primele poze

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului tehnic continua cu o baterie cu capacitatea neta de 77 kWh, primele informatii si detalii oficiale facute cunoscute cuprinzand inclusiv o viteza de top limitata la 145 de kilometri pe ora; la polul opus, valoarea caracteristica autonomiei maxime nu ramane decat un mister, asemeni consumului mediu.

Insotit de o lungime de 4.712 milimetri - la care se adauga un ampatament de circa 2.988 de milimetri, noul Volkswagen ID.Buzz va fi disponibil la vanzare, potrivit unui comunicat de presa, in doua variante complet diferite, viitorii cumparatori urmand sa aiba la dispozitie atat un monovolum cu cinci locuri, cat si un van cu trei scaune. Din peisaj nu vor lipsi - daca mai trebuia cumva precizat, nici jantele din aliaj cu un diametru de pana la 21 de inch, instrumentele de bord digitale sau, oarecum inutil de mentionat, display-ul central cu functie touch.

VW ID.Buzz - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze VW ID.Buzz - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2022