Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard!

Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard!
  • Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard!
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.4 secunde. Viteza de top este, in schimb, limitata la 180 de kilometri pe ora.

Anuntat oficial in urma cu mai bine de-un an - inca de la sfarsitul primaverii trecute, primul Volkswagen ID.7 din istorie isi intampina, zilele acestea, cumparatorii, intr-o larga varietate de variante si configuratii. Printre multiplele optiuni oferite de nemti clientilor se numara, mai nou, si o versiune de inalta performanta ID.7 GTX, reteta anterior mentionata combinand doua motoare electrice pentru o putere de 340 CP - livrata rotilor de pe ambele punti.

Volkswagen ID.7 GTX

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in 5.4 secunde, pe cand viteza de top este limitata la 180 de kilometri pe ora. O baterie litiu-ion de 86 kilowati-ora - cu incarcarea de la zece la 80 de procente in 26 de minute, asigura o autonomie de 595 de kilometri.

Meniul caracteristic noului Volkswagen ID.7 GTX se incheie - daca mai era nevoie de precizat, cu diferite elemente si detalii vizuale specifice, precum spoilerele agresiv stilizate ori jantele cu diametrul de 21 de inch, realizate din aliaj usor. Acestora li se alatura scaune sport multifunctionale, cu reglarea electrica, incalzire, racire, masaj, o tapiterie confectionata din microfibra perforata sau un display tactil masiv - cu o diagonala de 15 inch.

Volkswagen ID.7 GTX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen ID.7 GTX
mai multe