Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard! Cum arata in realitate

Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard! Cum arata in realitate
  • Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pana la sfarsitul acestui an, respectivul automobil pluseaza cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in mai putin de sase secunde. In schimb, viteza de top nu va depasi pragul celor 180 km/h. Asa cum precizam, de altfel, si anterior, inca la momentul premierei mondiale.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu aproximativ doua saptamani - in ultima jumatate a lunii lui martie, primul ID.7 GTX Tourer din istoria germanilor de la Volkswagen stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Inlocuitorul modelului Passat R36 Variant, autoturismul in cauza se remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin noile spoilere fata si spate, redesenate pentru o doza extra de agresivitate vizuala, cat si prin pragurile laterale proeminente ori jantele din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase, cu diametrul de pana la 21 de inch, cu mentiunea ca nici avansatele faruri IQ.Light-LED Matrix, incredibilul plafon panoramic electrocromatic, stopurile unite cu banda iluminata nu vor trece intocmai neobservate.

La interior, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale debuteaza cu o tapiterie din microfibra si piele sintetica, acesteia alaturandu-i-se un set de scaune actionate electric, cu functii de incalzire, racire, masaj, o pereche de displayuri color - unul pentru instrumentele de bord digitale, altul pentru sistemul de navigatie, cu diagonala de pana la 15", afisaj pe parbriz cu realitate augmentata. De la orizont nu lipseste insa nici instalatia audio premium - marca Harman Kardon.

Noul ID.7 GTX Tourer isi va mai intampina viitorii cumparatori, dupa cum s-au grabit sa anunte nemtii de la Volkswagen, si in compania a doua motoare electrice diferite - cate unul pentru fiecare punte, respectivul autoturism oferind astfel un maxim de 340 CP, putere livrata tuturor celor patru roti pentru o acceleratie de la zero la 100 de kilometri pe ora in sub sase secunde. Viteza de top a fost limitata - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, la 180 km/h, pe cand autonomia totala nu a ramas decat un mare mister, singura certitudine constand in prezenta unei baterii litiu-ion de 86 kilowati-ora conceputa special pentru o incarcare de la zero la 80% in circa 30 de secunde, cu conditia utilizarii unei prize DC de 200 de kilowati.

Distribuie pe Facebook
mai multe