Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Fa cunostinta cu noul ID.7, modelul care inlocuieste celebrul Passat

Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Fa cunostinta cu noul ID.7, modelul care inlocuieste celebrul Passat
  • Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Fa cunostinta cu noul ID.7, modelul care inlocuieste celebrul Passat
Distribuie pe Facebook

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte ca 2023 sa devina istorie, respectivul model de origine germana promite sa parcurga pana la 700 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei. Din echipare.

Organizata in perioada 5-8 ianuarie, editia din acest an a faimosului CES a gazduit o larga varietate de concept car-uri spectaculoase si masini noi - de ultima generatie, printre companiile care au luat cu asalt legendarul targ de tehnologie din Las Vegas numarandu-se, mai mult ori mai putin surprinzator, si marca Volkswagen. In cadrul evenimentului cu pricina, europenii au dezvaluit varianta de serie a prototipului ID. Aero, automobilul proiectat special pentru a concura impotriva unor nume precum Tesla Model 3 fiind asteptat sa intre pe linia de productie chiar pe parcursul lunilor urmatoare - conform unui comunicat de presa.

VW ID.7

VW ID.7

Asamblat pe platforma MEB, autoturismul in cauza ia forma unui sedan cu alura de fastback si ampatament de 2.97 de metri - seria atractiilor principale continuand cu un display central cu o diagonala de 15.0 inch, cu instrumente de bord digitale, cu un afisaj pe parbriz cu AR, cu o instalatie de climatizare dezvoltata sa simta atunci cand soferul se apropie de vehicul. Si - in functie de conditiile meteo, sa incalzeasca sau raceasca interiorul.

La momentul de fata, continutul fisei cu specificatii de ordin tehnic nu ramane - din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa nu ar fi de mirare ca retea caracteristica primei generatii a familiei comercializate de Volkswagen sub denumirea de ID.7 sa cuprinda inclusiv o versiune cu 204 CP livrati rotilor spate. Nu vor lipsi din meniu - in cazul in care mai era cumva necesara o asemenea afirmatie, nici savorile dotate cu cate doua motoare electrice si sistem inteligent de tractiune integrala, arome menite sa satisfaca in special gusturile amatorilor de acceleratii de la 0 la 100 de kilometri pe ora in <7.0 secunde.

VW ID.7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze VW ID.7
mai multe