Volkswagen anunta debutul unui nou model ieftin. Noua masina va costa cat o Dacie, se lauda nemtii

Volkswagen anunta debutul unui nou model ieftin. Noua masina va costa cat o Dacie, se lauda nemtii
  • Volkswagen anunta debutul unui nou model ieftin
  • Noua masina va costa cat o Dacie, se lauda nemtii
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale ar putea cuprinde inclusiv o faruri cu LED si ceasuri de bord digitale. Printre altele.

Segmentul destinat modelelor ieftine se va imbogati - in curand, cu o noua optiune, nemtii de la Volkswagen anuntand, recent, debutul unei masini cu propulsie suta la suta electrica si, mai important decat atat, nota de plata de 20.000 de euro. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand cu anul 2027, aceasta va combina detalii specifice vechiului e-Up cu elemente imprumutate de la actualul ID.3, dupa cum reiese din prima fotografie oficiala data publicitatii.

Volkswagen anunta debutul unui nou model ieftin. Noua masina va costa cat o Dacie, se lauda nemtiiVolkswagen anunta debutul unui nou model ieftin. Noua masina va costa cat o Dacie, se lauda nemtii.

Prin urmare, autonomia totala ar putea depasi 300 de kilometri, seria vestilor bune urmand sa continue - de asemenea, cu faruri si stopuri acompaniate de tehnologia LED, jante confectionate din aliaj, senzori de parcare, instrumente de bord digitale, instrumente de bord digitale, scaune fata cu functie de incalzire, o bancheta spate rabatabila asimetric, un sistem de infotainment insotit de display tactil, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, un volan multifunctional. Si - nu in ultimul rand, incarcare wireless a telefonului mobil.

Un alt model ieftin programat sa debuteze in perioada urmatoare, pana la sfarsitul decadei curente, consta in varianta de productie a conceptului ID.2all, masina ce va costa 25.000 de euro in versiunea de baza - asa cum se lauda anterior compania nemteasca. Printre caracteristicile tehnice ale acesteia se va regasi - de ce nu, si un motor cu 226 de cai putere pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in sub 7.0 secunde.

Volkswagen ID. 2all ConceptVolkswagen ID.2all Concept.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Volkswagen ID. 2all Concept
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2024