Volvo a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu C40 Recharge, primul SUV Coupe din gama suedezilor

Volvo a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu C40 Recharge, primul SUV Coupe din gama suedezilor
  • Volvo a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu C40 Recharge, primul SUV Coupe din gama suedezilor
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor descoperi un sistem de propulsie cu doua motoare si 408 cai putere.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, primul SUV cu alura de Coupe din oferta suedezilor de la Volvo a debutat in urma cu doar cateva momente, chiar la mijlocul acestei saptamani. Disponibila la vanzare exclusiv online, sub denumirea de C40 Recharge, respectiva masina a pregatit numai o singura optiune la nivelul gamei de motorizari.

Pe scurt, clientii nu vor avea la dispozitie decat un sistem de propulsie format din doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare punte, si 408 cai putere pe toate cele patru roti, daca mai trebuia precizat.

Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Recharge

Drept urmare, primul SUV cu alura de Coupe din oferta suedezilor de la Volvo are nevoie de aproximativ 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, pe cand viteza maxima este limitata la 180 km/h. O baterie cu capacitatea de 78 kWh promite sa-i asigure masinii botezate C40 Recharge o autonomie de pana la 420 de kilometri.

In schimb, timpul de reincarcare pentru intervalul 0 - 80% poate dura si 40 minute, cel putin in cazul unei statii de 150 kW, se mai arata in comunicatul de presa oferit publicitatii la mijlocul acestei saptamani.

Urmand sa intre in productia de serie abia din toamna, primul SUV cu alura de Coupe din oferta suedezilor de la Volvo masoara peste 4.4 metri in lungime si vine cu un design inspirat de gama XC40 Recharge. Nota de plata a masinii prezentate publicului larg sub denumirea de C40 Recharge reprezinta, in clipa de fata, o foarte mare necunoscuta.

Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Recharge

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Volvo C40 Recharge
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2021