VW lanseaza in Europa SUV-ul cu 245 CP si consum de scuter. Cat costa

VW lanseaza in Europa SUV-ul cu 245 CP si consum de scuter. Cat costa
  • 245 de cai putere
  • Autonomie de pana la 50 de kilometri
  • Disponibil pentru pre-comanda in Germania
Distribuie pe Facebook

Noul Volkswagen Tiguan eHybrid a debutat oficial pe continentul European. SUV-ul cu 245 de cai putere si sistem de propulsie plug-in hybrid este disponibil deja pentru pre-comanda in Germania.

Tiguan este cel mai vandut model din portofoliul Volkswagen. Crossover-ul poate fi comandat si intr-o versiune plug-in hybrid, mai potrivita vremurilor in care traim, iar in vara acestui an am facut cunostinta cu versiunea facelift.

Acum, Tiguan eHybrid facelift - caci asa este denumit - a debutat oficial pe Batranul Continent fiind deja disponibil pentru pre-comanda in anumite piete, inclusiv Germania. Clientii au aici la dispozitie trei niveluri de echipare iar pretul de pornire este de 42.413 euro.

VW Tiguan eHybrid facelift

Sistemul de propulsie este compus dintr-o unitate pe benzina de 1.4 litri TSI si un motor electric, puterea combinata fiind de 245 CP si 400 Nm cuplu, disponibil in modul GTE. Atunci cand nivelul de incarcare al bateriei ii permite, iar temperatura de afara este mai mare de -10 grade, masina porneste in modul full-electric.

VW Tiguan eHybrid facelift

Multumita bateriei, pozitionata intre cele doua punti, noul Tiguan eHybrid facelift are o autonomie electrica de pana la 50 de kilometri. Incarcarea poate fi facuta la statii de pana la 3.6 kW dar si la prizele casnice.

Desigur, SUV-ul este echipat si cu un sistem de recuperare a energiei cinetice.

VW Tiguan eHybrid facelift

Din echiparea nu baza nu lipsesc jantele cu diametrul de 17 inch, sistem de climatizare pe trei zone, ceasuri de bord digitale, volan multifunctional imbracat in piele, sistem de franare automata de urgenta, senzori de parcare fata/spate, faruri LED, stergatoare cu senzor de ploaie sau Lane Keep Assist.

VW Tiguan eHybrid facelift

VW Tiguan eHybrid facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Tiguan eHybrid facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2020