4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Am 4 mi si vreau sa imi cumpar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Am 4 mi si vreau sa imi cumpar o masina.care ar fi variantele cele mai bune???

variantele mele ar fi: distributie pe lant si obligatori tdi capacitate mica max 20.posibilitati. bmw 320 2000-2002.fiat grande punto 2006-2008.opel astra 2004-2007.posesori care detin sau care au cunostinte astept pareri...sau pt suma care o detin ce alte variante asi avea??
A intrebat 1tuning (340 puncte) acum 11 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

15 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Despre punto:Apa de pe pabriz cade pe alternator si acesta crapa,directia electrica se strica si costa 1000e cel putin,electronica de pe motor e praf,daca o sa gasesti unitate audio blaupunkt si stai in bucuresti nu iti va merge radio.Pe partea motorului,senzorul de volanta si lambdele sunt cele mai populare la stricat,apoi incarcarea bateriei si erori in bord cat cuprinde.Deci,nu recomand.
BMW pentru acei ani si mai ales diesel o sa gasesti dar nu prea se merita.Daca te pricopsesti cu unul care a circulat la consum si cand o sa te apuci sa schimbi tot ce se duce la un diesel,mai dai pe reparatii cat pe jumatate de masina.Daca ai noroc sa gasesti unul intretinut si in regula(km 90% vor fi dati inapoi) atunci e ok.
Opel astra h,cred ca de el e vorba,e o alegere echilibrata,aici intervenind din nou problema utilizarii.1,9cdti cred ca ar fi alegerea potrivita,e un motor destul de fiabil si rezistent.Vechea problema cu puntea de diode(la uni se duce des,la altii deloc) se mentine si pe motorul asta.
Intre bmw si astra nu ma pronunt,unul este mai nou,altul mai vechi,depinde de intretinere si de cum au fost pastrate.Evita in orice caz grande punto,seamana mult cu femeile:vrea bani bagati in el si piese noi,dar de fapt nu are nimic stricat.

Comentarii:

A comentat 1tuning (340 puncte) acum 11 ani alte variante diesel sa nu depaseasca suma de 4 mi d euro??13,17,19.20 disel care e cel mai indicat?fie el berlina,coupe,hatchback.distributie lant dk se poate.pana acum opel cel mai aproape de garajul meu.
+4 voturi
A raspuns v1 (4,080 puncte) acum 11 ani Salut,poti sa iti iei bmw 302 sau opelastra a,bele sunt bune

Comentarii:

A comentat 1tuning (340 puncte) acum 11 ani ma gandesc k opelul e mai accesibil la piese..si de ce nu e mai tinerel fata de un bmw.parerea mea.
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani opel astra h 1.9 cdti motorul este tanc ! ,ca si cel dupa vw 1.9
+2 voturi
A raspuns v1 (4,080 puncte) acum 11 ani Sincer sa fiu tot opel astra este mai bun(si bmw-ul este).Opelul are piese mai ieftine si consum bunicel
+4 voturi
A raspuns mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani ia ti bamweu sa fii in pas cu prostimea ...(acu o sa mi sara prostimea cu bamweu in cap caci cica bamweu e masina buna nu consuma mult , da la vale nu consuma mult piese ieftine brate rezistente fix pix

iati masina sa te folosesti de ea sa ti fie comoda fiabila ieftina la intretinere si cu un consum cat de cat bun  (deci fugi de bavaria)

Comentarii:

A comentat v1 (4,080 puncte) acum 11 ani foarte bine zici :)
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Vorbesti prostii!
Putine masini se aseaza pe sosea ca 320D din 2003, si putine se tin la viteza cu el, si la consum desemenea e foarte bun!
E o moda sa blamati BMW  dar de cotigile voastre(si eu am un logan vai de mama lui 1.5dci euro 3)   de loganuri care sunt mai slabe la orice capitol decat e36 ce ziceti?


Parerea mea vedeti-va de treaba ai un minus de la mine
+1 vot
A raspuns v1 (4,080 puncte) acum 11 ani Nu te mai gandi la punto ca nu sunt prea bune iti cad piesele repede si dai banii degeaba sincer mie nu-mi plac orice marca ar fi
+6 voturi
A raspuns r1 (4,280 puncte) acum 11 ani oricine ar putea sa vada ca pe fiecare strada exista cate o trompeta de bmw care este lasata cu garda jos si are gauri date cu bormasina in toba ca sa-si imagineze ca este la raliu.Si muncesc o saptamana ca sa aiba bani de benzina sa iasa sambata si duminica in oras. Da, mai sunt si oameni pasionati care ador bmw- ul si se ingrijesc de ele.Ce sa faci?Pasiunea este pasiune si cam greu sa o opresti.Eu optez pentru opel,acum fiecare are parerea lui, oricum nu-i poti baga masina pe gat cuiva. Bafta!!
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani am avut opel si este foarte bun , astra 2001 17dti , dar sa sti ca daca gasesti un bamweu 'cum zice colegu' intretinut e peste astra !!! eu zic sa cauti si bmw poate gasesti unul ingrijit ca nu este imposibil !!! iar la acesti bani gasesti si un mercedes c 200 , 220 an 2000-2001 care este peste toate , daca as fi fost in aceasta situatie cu siguranta mercedes C , E klasse cautam  oricat ar incerca uni sa spuna sau sa compare orice masina cu mercedesul raspunsul va fi decat unul singur "mercedes-benz the king" !!!
0 voturi
A raspuns xtremcriss (1,390 puncte) acum 11 ani din prima iti zic ia-ti masina nemteasca adik bmw  2000 diesel consuma si putin si e masina prezentabila desi in zilele astea vad o gramada de tarani cu clasicul bmw seria 3

Comentarii:

A comentat r1 (4,280 puncte) acum 11 ani Asa este mai ales la tara vezi cate un bmw care este mancat de rugina , vai de el,si se mai dau si in figuri . daca vrei bmw i-ati unul bun si sa fie cat mai nou
–2 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Parerea mea e ca un bmw 320D din 2002 e peste astra1.7 / 1.9 2005 la orice capitol( mai putin consum), de exemplu stabilitate, top speed, acceleratie, zgomot, comoditate!
La consum ia cu 1-2% in plus!

Punto iese din schema, cea mai de ....t masina asta este, probleme la orice lucru montat pe aceasta masina!
0 voturi
A raspuns calibraboss7 (1,090 puncte) acum 11 ani Salut.La cate sfaturi ai aici de bmw si cate mai cate masini ma bag si eu in seama.Prima masina se cheama mercedes si dupa asta vin celelalte daca mai inteles.Bafta si noroc la cumparare
+1 vot
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 11 ani Nu va mai intindeti ca gaina la muci.
Daca aveti un buget limitat nu va aruncati direct la marci mega extra giga terra penta premium ca de banii astia va luati una cheala si obosita pentru care platiti doar stema. Si o sa stati sa va uitati la ea in fata blocului de pe balcon cand auziti cat mai costa cate ceva pe la ea. ( piesele din dezmembrari pentru masini premium sunt cel mai evident exemplu de tiganeala trista. Ai marca premium, ti-o permiti.)

In loc sa-ti iei bemveu chel de ce nu te uiti dupa o Skoda, Ford, Opel, Peugeot, Renault etc. care sa iti ofere de aceiasi bani un confort ridicat ? Si care costa la fel ca un BMW din 2000 dar e cu 5 ani mai tanar.

Comentarii:

A comentat TheSketchulator (19,850 puncte) acum 11 ani Si sa fiu in ton cu topicul.

Iti recomand Ford Mondeo mk3 2.0 TDCI
0 voturi
A raspuns 1tuning (340 puncte) acum 11 ani am avut skoda II 2006 1.9 TDI.am cumparato cu 7.700 euro.si am tinuto un an in care am bagat aproximativ 4 mi de euro in ea.de 2 ori turbo recodintionare la brasov,egr,volanta,ambreiaj,si restu care au mai fost mai marunte...chiar asa cum bine spunea cineva pe site m-am bucurat k arata bine si k erea mai ieftina decat piata.si atunci la fel am zis sa imi iau masina serioasa cu un consum mic cu un motor 1.9 laudat de toata lumea.bmw sunt alergate etc. MAI E SI CUM TE NOROCU.
0 voturi
A raspuns 1tuning (340 puncte) acum 11 ani legat de mercedes da ai dreptate tatal meu este fericitul propietar al unui c 220 tdi....toate bune si frumoase dar dk vine vorba de intretinere....si sa iei unul mai vechi deja...e la batranete cand il ia stricaciunile.deloc ieftine.ori cum multumesc pt sfat.
–1 vot
A raspuns 1tuning (340 puncte) acum 11 ani mai ar fi o micuta problema si eu asi opta pt bmw din toata inima dar...at cand vine iarna cu 2 masini tractiune spate...cam greu cu transportul in comun. ;)) tot sper sa dau peste un opel astra asa cum imi doresc.