4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > M-ar interesa o Alfa Romeo GT ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

M-ar interesa o Alfa Romeo GT sau un Audi TT . Care din cele doua ar fi mai ok ? imi plac ambele , ce ati alege?

A intrebat PatrickSo (230 puncte) acum 11 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

11 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns Cezar1 (5,680 puncte) acum 11 ani Eu as alege Audi TT.
Are un amic de al meu 1.8 turbo quattro(225 cai parca),fuge ca vantul, kilometriajul a trecut de 180000 si nu au fost probleme..

Cel mai bun raspuns:

+8 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Eu as alege GT,am mers cu masina asta,si in oras si in afara,in curbe sta exceptional de bine si mai e si comoda cand mergi ok.
Mie sincer tt nu imi place,stiu ca multi care stiu doar nemtoaice posibil audi e marca suprema se vor supara,dar in TT nu gasesc nici un farmec.Bordul de masina de toata ziua,scaunele alea mici si ingramadite,nu are o linie care sa urce si sa coboare,e taiat un paralelipiped si l-au slefuit la colturi,au pus si geamurile si gata.
Depinde si de kilometraj si nu uita ca masinile astea nu sunt cumparate pentru a duce copii la gradinita,au fost masini alergate.
Ce am scris mai sus este o parere personala,tu in cele din urma vei alege ce vrei.
P.s.O japoneza ai luat in calcul?

Comentarii:

A comentat PatrickSo (230 puncte) acum 11 ani Multumesc pentru parere , sincer sa spun si eu cam trag mai mult pentru o GT exact cam pentru chestiile care le-ai scris si tu mai sus :D Apropo de japoneza nu prea ma pasioneaza .

Alte raspunsuri: (9)

+5 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Comfort , spatiu interior , versalitate , frumusete , Alfa GT.
Ramane o masina dupa care se intoarce capul.
–10 voturi
A raspuns daviangiurca (13,880 puncte) acum 11 ani vrei masina de cacat ia.ti o alfa sau fiat ! sunt masini pe viata daca nu traiesti prea mult te tin toata viata ..!

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Ai avut asa de multe?Parerile astea vi le faceti dupa ce cumparati cate o rabla si apoi gata domle fiat nu e bun.Asa e si cu opel,ba nu sunt bune,ba sunt masina ideala.E bine sa ne cumparam toti benveuri si 1.9Te Depaseste Impresia?
GT este o masina diversa de restul din grup,cunosc destui proprietari si au schimbat bucsaraie,cosumabile si atat.Altii sunt dezamagititi deoarece au avut multe de schimbat.
A comentat PatrickSo (230 puncte) acum 11 ani Gandeste-te ca Motorul asa zis Ferrari este asamblat de FIAT . asa zisa marca de cacat. Depinde de tine cum iti tratezi masina . ms de parere :D
A comentat daviangiurca (13,880 puncte) acum 11 ani :)) de ce compari marfa cu ambalajul ...ferari e un supercar in care sunt inglobate cele mai bunte tehnologii si se lucreaza cu o precizie foarte mare ....si dacia daca ar avea linia de productie de la ferari ar asambla si ei masini ferari la fel de bune ...asambalrea e un lucru relativ banal importanta sta in materiale cercetare inovatii precizie de prelucrare si multe altele !
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @patrick:Ce are cumparata o marca sau ce actiuni are pe la altele,e pur marketing.Tata motors a cumparat sau cumparase jaguar,ce sa inteleg ca daca nu am bani de jaguar imi iau tata nano si am un fel de bolid cu motor mai mic?
@davian:Ai dreptate cu partea ferrari/fiat.
–2 voturi
A raspuns daviangiurca (13,880 puncte) acum 11 ani domnule expert impartitor de pareri pe 4tuning cand o sa ai cunostinte reale in diagnosticare si reparare + o facultate de inginerie  pe autovehicule rutiere atunci sa iti dai cu parerea... e opinia si alegerea fiecaruia si ar fi bine sa ne respectam intre noi

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Raspunsul tau de mai sus e 100% dat de un inginer.felicitarile mele pentru exprimare.Daca tot detii cunostintele necesare,in afara de cuvinte gen 'c***t' nu puteai sa ii dai omului un sfat concret?Ciudat ca unii isi dau titluri si cunostinte din spatele calculatorului.
P.s.Eu unul nu le stiu pe toate,este un site unde se da cu parearea nu se controleaza nano roboti in masinile celor care pun intrebarile.
A comentat daviangiurca (13,880 puncte) acum 11 ani te bagi in seama in fiecare discutie si domne esti 'expert' ...nimeni in drum !  din astia ca tine sunt o duzina pe internet care stau si isi dau cu parerea din auzite... esti un mare dobitoc si astia ca tine care vand gogosi la lume ar trebui redusi la tacere !
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Multumesc de compliment,chiar mia facut ziua mai buna.Daca nu iti covine punctajul meu,fa o cerere la admin si sa iti dea si tie 100k pcte,logic scazute de la mine,chiar mi se rupe.Vad ca sunt multi umflati pe aici cand are cineva scris expert la nume.
Apoi,ma bag in care discutii vreau,daca fac sau spun ceva gresit e problema mea sau daca incalc regulamentul site-ului fie ban fie sters ce am scris.
P.S. Nu am nevoie de supervisor pe ceea ce raspund,dar iti multumesc pentru serviciu.
A comentat obi1 (3,080 puncte) acum 11 ani salutare,
mi se pare aiurea ca se ajung la astfel de discutii, legate de inteligenta sau specialitatea fiecaruia, ca suntem ingineri sau ca am scris si la minitehnicus'. daca la amicul nostru scrie ca este expert, asta nu inseamna ca e bazat pe vre-un domeniu, ca doar nu este expert in alegerea masinilor, da' si el o parere ca noi toti, si spera sa ajute cu sfatul lui, lafel ca si mine, ca si altii.
baiatu' a folosit o intrebare simpla, alfa gt sau audi tt
mie -mi place audi tt, mai ales modelul2 cu motorul de 2litri turbo, quattro, alegerea mea se datoreaza stabilitatii in virave, si aspect exterior. la alfa i-mi place interiorul. si cea mai importanta precizare, nu am avut si nici nu am condus vre-o una din ele
+2 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani GT e altceva decat ceea ce vezi in fiecare zi pe strada
+1 vot
A raspuns AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani Iti recomand Alfa Romeo GT . Scurt si la obiect . ITALIANA !

Imagini atasate

+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Alfa! Nimic de comentat, sa fii doar atent cat de multe capete intoarce pe strada!
0 voturi
A raspuns al3xino (260 puncte) acum 11 ani pareile despre tt nu sunt unele dintre cele mai bune am vrut si eu sa imi iau dar am renuntat
incearca cu alfa si nu vei regreta . din pacate noi romanii avem tendinta de a exagera cu masinile nemtesti. sunt toate fiare!!!
masinile nemtesti erau cele mai bune acum 20 de ani.
0 voturi
A raspuns Veyron (170 puncte) acum 11 ani Otto si Diesel au fost nemti, asta spune totul despre motoare.Sa spui ca alfa are treaba cu Ferrari este ca si cum as spune ca Passatul are treaba cu Bugatti Veyron. Si daca e sa vorbim asa, ce masina se compara cu Veyron? Deci nemtii sunt the best! Nemtii sunt buni la tehnica, japonezii la electronice, francezii la parfumuri, elvetienii la ceasuri si romanii la dat din gura.
0 voturi
A raspuns v1 (4,080 puncte) acum 11 ani Ia-ti GT-ul si cand bagi viteza sa te uiti in urma du ochii holbati si si priviri mirate