4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > care e cea mai fiabila marca, ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Care e cea mai fiabila marca, model de masina ?

A intrebat klau1992 (520 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns Alexandru_88 (2,910 puncte) acum 12 ani Nu cred ca exista cea mai fiabila.Depinde cum o exploatezi.Totusi,eu votez cu Honda.
+4 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 12 ani Parerea mea este ca , ce-a mai buna si fiabila marca de masina este Mercedes, respectiv modele w123(cobra) , w124.Vreau sa precizez ca nu sunt posesor de Mercedes, asta ca sa nu credeti ca sunt subiectiv. Asta este doar parerea mea , nu ma judecati ! Multumesc.
0 voturi
A raspuns laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani eu din totdeauna zic ca volkswagen este cea mai buna masina, poate si pt ca imi place mie foarte mult sau pt ca este masina cu care am copilarit, cum zice si alexandru conteaza cum o exploatezi, de exemplu am vazut o dacie logan mcv care avea nu mai putin de 420000 km si proprietarul zicea ca nu a schimbat decat consumabilele si o data discul de ambreaj.
+15 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Nu exista expresia "cea mai" atunci cand e vorba de masini,deoarece intotdeauna se gaseste una "si mai" .

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Foarte adevarat
+1
+6 voturi
A raspuns rostov105 (2,880 puncte) acum 12 ani Din pacate si raspunsul la aceasta intrebare incepe cu ''depinde cati bani ai!''.
Sa ma explic: daca aveam bani imi luam o japoneza - honda, mazda - asta la indicatiile prietenului meu, mecanic de felul lui. Cum n-am avut, mi-am luat golf 4 si nu regret deloc...in special cand caut vreo bara, far si alte table pe la dezmembrari (cu toate ca fie vorba intre noi chiar cand te arde atunci nu gasesti), dar oricum gasesti mai repede decat sa zicem pentru o mazda 3 sau un civic. Dar daca ti-ai luat una din astea din urma, inseamna ca ai bani sa dai pe casco si atunci nu mai ai ce cauta pe la dezmembrari, ca si asa sa dai cu tunu si  nu gasesti de japoneze!
In concluzie - obrazul subtire cu cheltuiala se tine!!
Ca sa fiu sincer pana la capat - imi iubesc golful dar si acum imi tresare sufletul cand vad un civic pe strada (n-as refuza si un accord....)
–5 voturi
A raspuns ionutz_style (1,230 puncte) acum 12 ani citind din sondaje mazda 3 pare a fi cea mai fiabila, eu din proprie experienta tind sa cred ca opel.
+8 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Cea mai fiabila marca si model e aia pe cae ti-o permiti,aia care o cumperi sa te duca din punctul in punctul b si nu in ultimul rand,aceia pe care iti permiti sa o intretii.
Multi spun masina mea e cea mai fiabila,modelul x e cel mai fiabil.Toata dreptatea,o masina e cu atat mai fiabila cu cat ii dai ce trebuie si cand trebuie.
De exemplu unii spun ca 1.9TDi de la vag e cel mai bun la fel si masinile pe care e montat,altii spun ca nu deoarece stiu n probleme de la acel model/motor.
Deci in concluzie,cea mai fiabila e aia pe care ti-o permiti,si aia pentru care iti permiti sa ii dai ce trebuie si cand trebuie si care stii sa o exploatezi.
–3 voturi
A raspuns !41! (1,710 puncte) acum 12 ani ce intrebare e asta? pe ce lume traiesti?
n-ai auzit nimic de masini pana acum?
 daca ai 1000 euro iei un mercedes E sau 190  diesel din anii 80 , daca ai pana in 2- 3000 euro iei orice honda sau toyota din anii 90 si e bine . daca ai mai mult iei un logan nou si gata cativa ani n-ai treaba. o masina mai complexa decat un logan nu merita pt unu care e veniit din alta lume.
0 voturi
A raspuns iuli1111 (1,430 puncte) acum 12 ani Salut masina cea mai fiabila din punctul meu de vedere este honda...in general masinile japoneza sunt cele mai fiabile..tind sa precizez ca sunt fericitul posesor de o honda civic si sunt mandru cu ia nu am avut nici o data probleme cu ia....CU MANA PE INIMA HONDA