4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > De ce se supraincalzeste scute...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce se supraincalzeste scuterul ?

Salut am si eu o serie de întrebări daca ma puteti ajuta. Am un scuter Aprilia sr 50 street si am urmatoarele probleme, nelămuriri: - Cand merg cu scuterul se încălzește foarte tare si scoate un miros de ars iar indicatorul de apa nu se ridica deloc cum ar trebui este in permanență la minim am verificat si rezervorul si are apa si antigel. - A doua problemă este ca am impresia ca nu consuma ulei de loc de cand am cumparat scuterul nu o scăzut de loc uleiul, adevărul este că nu am mers nici foarte mult cu el am mers vrio 2 rezervoare pline . - si a treia problema este atunci când accelerez de la vibratii se aude ca niste pietricele in toba de eșapament un "zăngănit " menționez că nu sunt sigur daca vine din toba zăngănit-ul acela asta cred eu . Va multumesc mult si sper ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi v-aș fi recunoscător.

Imagini atasate

A intrebat Flavius08 (120 puncte) acum 5 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 5 ani Exact cu acest model am avut aceeasi problema. S-a infundat acea gaurica inde intra furtunul de ulei in blocul motor si nu mai premea ulei in carter. In 200 de km s-a spart motorul. Rulmentii de la ambielaf s-au spart si au sarit bilele din ei. Parerea me e sa nu risti sa mai mergi cu el, trebuei desfacut motorul si verificat.

Apoi am facut alta gresala. Am schimbat rulmentii si pistonul, nu am pus si rumlentul cu ace nou, l-am lasat pe cel vechi, care parea bun. 3000 de km mai tarziu sia spart si mi-a facut motorul bucati. Acum e fier vechi.

Trebue verificat la cineva care cunoaste, desfacut si curatat acel orificiu neaparat, e gandit prost si sansele sa se infunde sunt foarte mari.
Bafta!

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 5 ani legat de supraincalzire, scoatei termostatul, sa nu cumva sa fie blocat pe inchis.
0 voturi
A raspuns staicuflavius (140 puncte) acum 5 ani Multumesc mult de sfaturi