4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Imi puteti oferi niste pareri ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imi puteti oferi niste pareri pro si contra inmatricularii in bulgaria?

Am o dilema...vreau sa imi inmatriculez masina,iar taxa auto din Romania este cam mare avand in vedere ca si masina mea are motor de 2500,euro 3.De asta m-am gandit ca in bulgaria ar fi cu mult mai iefina taxa auto,dar inainte sa fac pasul acesta as dori niste pareri,fie ele si negative.Multumesc anticipat.
A intrebat gabyk91 (400 puncte) acum 11 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

–5 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani salut...eu nu iti recomad la bulgari...in primul rand trebuie sa mergi cu cineva care cunoaste pe acolo...apoi cand vei dori va trebui sa mergi la reanoire de acte anual acolo...( nu stiu inca daca s-au facut la noi centre pt ITP si ASIGURARE  pentru numerele de bulgari...inainte era asa dupa un an doar proprietarul iti putea face reaniorea de acte si atunci iar trebuie sa ii dai iar ,,dreptul''  nu mai stiu acum daca s-au mai schimbat ......acum vorbind obiectiv nu prea ai alta sansa cu motorul tau ca pe romania e belea cu taxa....dar mai ai o sansa de unde esti? ...la Tulcea e faza aia cu procesul rapid ca e zona defavorizata si in maxim 65 de zile ti-o inscrii in romania prin hotarare judecatoreasca...au inscris baieti din toata tara masini acolo e perfect legal....vezi si tu orienteaza-te cum e mai bine dar parerea mea....cel mai bine tot pe tara in care locuiesti si tot mai bine sa fii tu proprietarul pe acte.....ca sa eviti alte surprize neplacute....multa bafta.
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Chiar in Ianuarie am avut drum in bulgaria pentru actele La un vento !
Exista centre de itp si la noi, foarte scump e in RO! drumul pana la bulgari ca sa platesti taxele nu te ajung nici jumate din taxele de la noi pentru masinile de bulgaria!
Cand te duci du-te cu un prieten care a mai avut de a face cu bulgarii, un vecin a inmatriculat un vento in bulgaria l-a modificat, faruri praguri motor mare si la 2 saptamani de la inmatriculare i l-a luat din fata blocului cu cheia copiata la bulgari!
+5 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani "+" la bulgari sunt taxele mici in comparatie cu noi.
"-" este ca majoritatea se uita urat la tine cand vad numerele de Texax (TX) si fara sa vrei, aduci in jurul tau imagine de "cheapass", teribilist de cele mai multe ori, si se presupune automat ca nu ai asigurare. (parere destul de subiectiva a unui vecin).
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani daca nu ai incotro o inmatriculezi pe bg , eu am avut 2 masini pe bg dar ambele inmatriculate de mine , cu un baiat din oras care are firma in bg , ma trecut pe acte ca utilizator si nu am avut probleme , este adevarat ca o sa te si opreasca orice filtru de pol dar nu o sa ti faca nimic , suntem in ue nu mai 'exista' romania , insa cel mai important sa faci cu cineva cunoscut , sa nu se inteleaga acum ca incurajez inmatricularea in bg , cum eu nu am avut probleme la fel sunt sute ca mine care au avut  !!!
0 voturi
A raspuns gabyk91 (400 puncte) acum 11 ani Acuma cand am vazut cat costa timbrul de mediu si cred ca singura solutie este inmatricularea in bulgaria,deoarece in romania ma costa 4300 euro (dupa calculatorul 4tuning).Nu imi permit sa platesc aceasta suma si chiar daca mi-as permite nu as da.Asa ca celor care nu o sa le placa numerele de bg sa intoarca capul.Se  pare ca in tara asta nu se poate sa fi cetatean corect...