4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Modul de plata pe 4tuning.ro r...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Modul de plata pe 4tuning.ro rubrica Shop. Cum se poate plati? Care sunt conditile?

Salutare,

Sunt nou pe forum si am cateva intrebari in legatura cu el.

1. Cum pot plati un produs care vreau sa il cumpar din rubrica shop de pe acest site?

2. Care sunt regurile de plata si gradul de securitate si seriozitate?

3. Pot plati daca nu sunt in romania?Care este modul de plata? Livrarea in alta tara se poate face?

Va multumesc anticipat

 

Have a good time
A intrebat un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–6 voturi
A raspuns AnduDj (4,140 puncte) acum 12 ani http://www.4tuning.ro/magazin/cum-cumpar.html aici ai raspunsurile la ceea ce te intereseaza. LIKE!
+5 voturi
A raspuns vladon9999 (4,090 puncte) acum 12 ani Salut. 4tuning.ro este un fel de fereastra ca sa zic asa. Comanda propriuzisa ajunge la firma care produce profusul(firma este precizata in descrierea produsului cu tot cu numere de telefon etc). In general primesti produsul prin curierat(firma cu care se face livrarea difera de la un producator la altu). Plata produsului se face la primire de obicei(baietii de la firmele de curierat in general sunt foarte ok accepta sa deschizi produsul sa verifici etc). Tot ei iti dau si garantia care este gata completata cu tot ce ai nevoie. Eu de exemplu am facut comanda la un pachet de bass sambata si a ajuns la mine luni dupamiaza. Totul a fost ok produsul in stare perfecta si respecta intocmai specificatiile trecute pe site. Pentru comenzile facute in zile lucratoare stiu ca livrarea de cele mai multe ori are loc chiar in aceasi zi. Si nu trebuie decat sa comanzi. O sa te sune un reprezentant al firmei in momentul in care este preluata comanda. De altfel statusul comenzii il poti vedea si u la contul tau>comenzile mele. Sper ca ti-am fost de ajutor:D

Comentarii:

A comentat un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Slutare.
Multumesc de raspunsurile date.
Si eu tot un Kit subwoofer vreau sa achizitionez dar numai in vacante sunt in romania, prin urmare o sa astept inca o luna pana ajung.

As mai avea inca o nelamurire, de ce pretul pe 4tuning.ro este mai mic decat pe situl official care il comercializeaza in romania. De exemplu pachetul Magnat edition T30 este la 525 Ron si pe site-ul official este 639Ron.

Livrearea este inclusa in pret? Nu precizeaza deci normal da. Nu?

Have a good time

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns vladon9999 (4,090 puncte) acum 12 ani Transportul cel putin la comanda mea nu a fost inclus in pret. A trebuit sa mai dau 25 lei pentru transport. Si legat de pret probabil din cauza faptului ca nu a fost actualizat. Si eu cand am fost sunat de reprezentatul firmei am fost informat ca noul pret este 639 si ca imi poate face o reducere la 600.

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns vladon9999 (4,090 puncte) acum 12 ani Si eu tot pachetul de care zici tu l-am luat si sunt foare multumit de el. Raportul calitate/pret este foarte bun.