4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Imi poate da cineva date despr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Imi poate da cineva date despre asiguratorii de la Euroins?

Recent am facut un accident, mai precis, eu mergeam pe banda 1 moment in care un alt participant la trafic a iesit dintr-o parcare din stanga drumului (acesta fiind obligat sa faca dreapta) a dorit sa faca stanga, neacordand prioritate si calcand linia dubla continua a ajuns pe sensul meu de mers dorind sa intre direct pe banda 1 astfel a taiat ambele benzi de circulatie de pe sens....eu acrosandu'l din lateral.

Asigurarea care mi-a dat-o acesta este de la Euroins....imi poate oferi cineva date despre acest asigurator? A avut cineva de a face cu ei?

Banuiesc ca imi vor da dauna totala, intrucat au sarit airbagurile, partea fata a masinii fiind varza...roata din stanga ajungand pana in prag.
A intrebat Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani din zvonuri nu ti-as da mari sanse sa iti faci masina bine si rapid. Daca ati facut constatare amiabila e nasoala treaba! Totusi un prieten de-al meu a avut si el un incident si i-au facut masina cam in 3 saptamani dar avea daune mici dar ce-i drept a avut proces verbal scris de politai
0 voturi
A raspuns Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 9 ani Am fost la politie...tipului aluia i-a luat permisul si i-a dat si amenda...am declarat...mi-a dat si autorizatie de reparatie...numai ca dupa mine cred ca o sa imi dea dauna totala...ca nu cred ca se mai poate face...

Comentarii:

A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani eu am avut un bmw lovit lateral foarte tare. Inpectorul spunea ca mai mult ca sigur e dauna totala dar,..... surpriza. De la sediul central nu au declarat-o dauna totala. E relativa treaba. In functie de cum vor ei
+2 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani Variante
   1ti  se repara masina (nu se stie cat dureaza)
   2ti se ofera o suma de...sa repari in regie proprie
   3 se declara dauna totala si primesti o anumita suma

Comentarii:

A comentat Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 9 ani Asta stiu,....ideea este ca nu stiu daca firma de asigurari este serioasa sau nu..
0 voturi
A raspuns hexis86 (9,020 puncte) acum 9 ani vor alege varianta cea mai buna pentru ei,adica cea mai ieftina pentru ei.
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Cu Euroins vei avea probleme .Este una din oile negre a asigurarilor din Romania pe care marea majoritate a reparatorilor ii evita .Majoritatea service-urilor repara pe polite Euroins doar daca proprietarul achita integral lucrarea  , urmand a-si recupera banii de la asigurari. Motivul este intarzierea cu multe luni  a platilor pentru reparatiile contractate .
As incepe prin a cauta numere de telefon pentru avocati.