4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Oare putem pune in aplicare o ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Oare putem pune in aplicare o idee?

          Ma tot gandeam la pretul carburantilor din Romania...si am ajuns la o concluzie. Daca alimentam toti o luna, doua, trei  de la o statie peco , exemplu "Petrom(NU FAC PUBLICITATE), automat "OMV , MOL, LUKOIL etc. " nu va mai obtine profit , deci va intra in faliment.  Deci,  ca sa nu intre in faliment, trebuie sa scada pretul carburantului ca lumea sa se intoarca inapoi la ei .  Acum o sa ziceti : " Da, dar benzina/motorina  de la OMV e mai buna ca cea de la Petrom!!"

Credeti ca o sa putem pune in aplicare aceasta idee? Salut!

Imagini atasate

A intrebat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani Daca bagam toti de la aceasi firma o sa se faca cozi ;)

5 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani Eu zic ca ar trebuii sa nu mai alimenteze nimeni de la o anumita benzinarie, de exempu Lukoil pt. ca nu are servicii de genul car wash, sau cafenele ca Viva de la OMV sau Hey de la ROMPETROL, nici calitatea carburantilor nu este cea mai buna. Atunci aceasta companie va scadea preturile sa nu dea faliment.

Comentarii:

A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani Sau asa.. si dupa ei scad preturile mergem la ei , dupa automat una doua benzinarii o sa scada pretul pentru ca nu mai au clienti. Daca mai aveti alte solutii inafara de protestee , revolte, nu le tineti pentru voi.... Mai degraba sa fim noi mai "smecheri" si sai fentam , decat sa ne fenteze ei pe noi. Salut!
+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Ideea acesta, daca nu ma insel, s-a mai incercat in trecut, dar era intr-o alta forma:"X, luna acesta nu mai alimentam de la voi!".Asa ar mai merge, selectam lunar o firma si nu mai alimentam de la ei.Dar intervine problema cozilor la celelalte, oamenii isi pierd rabdarea si renunta la boicot.Mai vin si transportatorii care au contracte cu diferite benzinarii, iar lor nu le pasa de protest, oricum alimenteaza la un pret mai mic, pe baza unui contract.
Comunitatea 4tuning e mare, dar e incomparabila cu totalitatea soferilor din tara.Ideea trebuie promovata la nivel national, si trebuie promovata BINE!
Personal sunt dispus sa incerc orice, dar trebuie sa fim hotarati.
+1 vot
A raspuns S.P.I.R. (330 puncte) acum 12 ani Este o idee teoretic foarte buna si formulata pe un rationament corect ca prima problema sunt cozile care s-ar forma si a doua este aceea ca majoritatea transportatorilor au contracte prestabilite.Ar trebui o promovare la scara nationala fapt ce necesita fonduri. Cel mai bine ar fi sa ne gandim cine are de castigat daca oameni nu mai alimenteaza la peco, gen statii Biodisel care sa ne vina in ajutor.

Comentarii:

A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani nu se vor forma cozi daca renuntam sa mai alimentam de la o anumita companie, raman destule de la care putem alimenta ;)
A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani cum zice vladdd putem renunta pentru inceput doar la o statie peco. Si trebuie sa stabilim care este aceea.
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani problema e ca aici pe 4tuning suntem o comunitate destul de mica in comparatie cu restul masinilor din tara...ideea e buna...o sa imbongatim una din companii,dar speram sa scada pretul....
0 voturi
A raspuns Calloo (1,410 puncte) acum 12 ani sa se faca frate cozi! Ca atunci cu monezile tot se faceau cozi!
Sincer nu stiu ce sa zic de ideea asta...nu stiu daca ai convinge destula lume sa faca asta...