4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > indicator benzina golf 3

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Indicator benzina golf 3

salut..am si eu o problema la golf-ul meu.. am dat acele jos sa le vopesesc iar dupa ce le-am montat am observat ca nu mai merge cel de la benzina...deci alimentez, se ridica acul dar de coborat nu mai vrea sa coboare oricat as merge si in orice fel de regim as merge...va rog care puteti sa ma ajutati cu treaba asta ca saptamana viitoare trebuie sa plec pana la maldova si nu stiu cum o sa ma descurc...HELP ME....
A intrebat dragos musteata (820 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

11 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Cazul fericit este sa fie doar acul indoit si sa atinga undeva blocandu-se.
Cazul nefericit,,ai facut praf lagarele.
0 voturi
A raspuns dragos musteata (820 puncte) acum 12 ani

editat de dragos musteata acum 12 ani

ce lagare...pe unde se gasesc aceste lagare...de atins nu cred ca ar atinge..ca fii atent..daca il dau cu mana pana la plin spre exemplu si il las liber se intoarce innapoi pana la 0..deci nu cred ca ar fi vreo prb lu lagare sau mai stiu eu ce...azi lam lasat sa mearga si am observat ca daca o opresc si apoi o repornesc e mai jos nivelul dar nu cum era in trecut de scadea foarte repede..mai ales in mers cand schimbam vitezele la 3000-3500..in regimul acesta de mers scadea foarte repede...ajungea imediat pe 0 dupa un drum de 5-10 km...si era doar la prima liniuta alba daca ma intelegi...deci nu am decat sa astept sa vad ce se intampla nu...??
–1 vot
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani

editat de bau88g3 acum 12 ani

sunama...0760031476
0 voturi
A raspuns dragos musteata (820 puncte) acum 12 ani ok..o sa te sun maine ca in seara asta e prea tarziu..:D

Comentarii:

A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani ok...desi puteai sa suni si acum
0 voturi
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Buna,
Nu am vrut sa deschid alt topic de aceea imi pun si eu intrebarea aici.

Pe un vw golf 2 GT de 18  90cp nu imi indica nivelul de benzina, la inceput am crezut ca este din cauza ca acul atinge in ceva plastic dar nu este asta cauza.

Masina asa am cumparato si nu mi-am dat seama la achizitie, credeam ca nu este benzina.

Dupa ceva timp am observat ca daca pun contatul si astept peste 5 minute acul misca si imi indica nivelu de benzina ramas, dar nu stiu cat de exact. Si cand am numai 10 litri dureaza mult pana ce acul misca.
Care ar fi rezolvarea la aceasta problema?
Multumesc anticipat.

Have a good time
0 voturi
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Buna, nu aveti nici o ideie la problema de mai sus?
Merci
0 voturi
A raspuns dragos musteata (820 puncte) acum 12 ani verifica plutitorul de nivel, incearca sa cureti contactul respectiv pe care se misca dar ai gj sa nu il zgarii ca sa dus....
0 voturi
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Buna, ce plutitor? nu prea am intales despre ce vb.
Nu ii mai de graba o problema de contact electric oare?
Merci
+1 vot
A raspuns dragos musteata (820 puncte) acum 12 ani poi asta zic si io....in rezervor se afla plutitorul de nivel...acest plutitor culiseaza pe un contact de cupru...ar trebui desfacut si verificat/curatat acest contact....ca sa ajungi la el, dai mocheta din portbagaj la oparte, iar acolo gasesti un capac..desfaci acest capac si scoti cu gj plutitorul de acolo(acum nu stiu daca e si pompa de benzina tot acolo, la mn este..oricum nu prea te intereseaza, doar sa ai gj cum lucrezi)...dupa ce scoti plutitorul (tot mecanismul acela), cureti contactul pe care culiseaza tija aia...cu spirt sau nitrodiluant.........in caz ca nu gasesti capacul in portbagaj e sub canapeaua din spate...depinde acum..........SPOR LA TREABA..;)

Comentarii:

A comentat Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani Si daca e plutitorul de vina ca sa fie schimbat trebuie dat jos rezervorul si golit de combustibil ? Sau e mai mai simplu de ajuns la el?
0 voturi
A raspuns dragos musteata (820 puncte) acum 12 ani nu trebuie golit rezervorul....il scoti pur si simplu din rezervor si il inlocuiesti.....

Comentarii:

A comentat Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani Mersi frumos. Mie nu imi indica deloc cat combustibil am. Rareori cand am bagat de 100 de lei s-a miscat pana la sfert si a coborat dubios de repede.
Eu ma gandeam sa dau plutitorul jos si sa incerc cu altul sa vad daca chiar el e de vina.
0 voturi
A raspuns dragos musteata (820 puncte) acum 12 ani poi ar cam trebui sa verifici cum sta treba p-acolo....