Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Salut baieti nu ne organizam de un miting in fiecare oras cat mai multe masini?

A intrebat vladutul (270 puncte) acum 6 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 6 ani Sincer,buna intrebare.De unde esti?
+4 voturi
A raspuns dohtdk (1,080 puncte) acum 6 ani buna idee.eu snt din constanta care vreti sa ne intalnim cel mai bne ar fi la aqua magic stiti voi dc :))
+4 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 6 ani ar fi super o intalnire cu cat mai multi baieti de pe sitte sa ne etalam masinile!!!! hai sa organizam ceva!!!

Comentarii:

A comentat alxGSi (3,390 puncte) acum 6 ani Lumea are probleme cu banii din cauza inmatriculari, si tu vrei sa ne etalam masinile. Toata lumea in strada fara masini, sa facem galagie cu gura, nu cu evacuarea!!
+3 voturi
A raspuns vladutul (270 puncte) acum 6 ani salut baieti eu sunt din cluj dar zic ca in fiecare orasel sa ne int cat de cat mai multe masini sh sa mergem sa blocam ponpele ne intelegem cand sh mergem toti incat sa putem chema sh tv sa fie sh la tv sa se vada ce vrem sa facem defapt.
+2 voturi
A raspuns stean111 (1,030 puncte) acum 6 ani ar fii bine si sa alimentam de cate 50 de bani mai bine ca poate asa scade si iei combustibilul
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 6 ani orice !!! numai show sa iasa !!!! :)))))))))
0 voturi
A raspuns ionica.dsf (3,270 puncte) acum 6 ani e de dus ba parlament pe jos cu furca in brate nu va bucurati voi care aveti masini..sunt oameni tineri care stau poate cu masinile in garaj din cauza taxei...trebuie fututi in gura toti parlamentarii....acuma cu timbru asta de medio ne mai da si noua un pic de "aer" eu stau in italia am un golf 3 gti si platesc si la bulangii astia aici 1300euro asigurare pe an 300euro impozitu..
vin luna viitoare acasasi il inscriu..