4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Ce ne poate face politia pentr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–6 voturi

Ce ne poate face politia pentru un drift, o jareala in oras, sau un numar in parbriz?

Care sunt riscurile la care ne expunem pentru un drift in oras? (Bineinteles..daca nu incurcam pe nimeni...sa zicem ca e intersectia goala si politia ma vede la 100m)

Pentru un Burnout?

Sau daca ne vede ca ii dam tare dar nu are radar...ce ne poate face?

Pentru numarul de inmatriculare in parbriz...ce imi poate face conform legii...pentru ca nu se specifica nicaieri in cartea masinii pozitia numarului, iar in lege stiu ca se specifica doar a se mentine curat, la vedere si intr-o pozitie in care sa nu fie abdurat de alte chestii......pe mine cand m-a vazut cu nr in parbriz mi-a spus frumos sa il pun in bara...dar stiu ca sunt care s-au luat naspa pentru chestia asta.

Ca in rest..pentru o liniuta..legal ...cred ca te poate freca...nu?
A intrebat Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Pentru conducere imprudenta, si organizare de intreceri in afara legii amenda mi se pare ca este de la 1500-5000 ron+multe puncte la permis (daca nu ma insel)... nu stiu daca se si suspenda permisul de conducere , sau pentru ce perioada.

4 Raspunsuri

+6 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Fara ofensare, dar nu mai bine mergeti voi pe un drum parasit de lume sau o parcare in afara orasului ceva mai retrasa pt. asa ceva?
Ce iti poate face, este amenda + pct. penalizare.

Comentarii:

A comentat Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 10 ani deci permisul nu il poate lua pentru asta?
+1 vot
A raspuns florinos (10,920 puncte) acum 10 ani Nu te supara, dar este tipic varstei tale. Daca o faci si politia te sanctioneaza, apoi ai sa scrii aici pe sit ca tu nu esti vinovat cu nimic dar vezi doamne are politia ceva cu tine. Zi ca nu-i asa?! Succesuri.

Comentarii:

A comentat Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 10 ani Nu ...nu este asa...daca as fi crezut ca nu sunt vinovat cu nimic nici nu as mai fi pus aceasta intreabare....
0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani exista amenda pt condus agresiv.... Da in gen se leaga de altceva ca amenda aia e mica..... Cand eram si eu mai mic era sa raman de 2 ori fara permis si o data fara talon ....pt prostii  dastea.....
0 voturi
A raspuns mariusraducanu23 (140 puncte) acum 6 ani Mie pentru cerculete mi a dat 13 mil si tot asa nr in parbriz mi a luat talonu