4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > salut, ce pot sa fac sami rec...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Salut, ce pot sa fac sami recuperez o masina furata de la politie (garda de coasta)?

acum 6 luni am cumparat un mercedes inm bg,acum 2 zile sa dovedit a fi furat din itala (cand iam scos nr rosii)masina mia fost retinuta de politia de frontiera garda de coastace as putea sa fac sami recuperez masina sau paguba?
A intrebat cameleonuu (190 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Ionutzuuuu (3,070 puncte) acum 12 ani nimic...............
+1 vot
A raspuns cristi_70 (3,840 puncte) acum 12 ani trebuie sa faci o cerere la politie si ti-o da in custodie pana la finalizarea anchetei,dar daca se dovedeste ca ai fost cumparator de buna credinta,iar apoi risti sa ramai fara masina daca vin asigurarile italiene dupa masina.cel mai bn daca il cunosti pe acel vanzator care ti-a vandut masina si sa-l dai in judecata sa iti recuperezi bani.multa bafta
0 voturi
A raspuns cameleonuu (190 puncte) acum 12 ani pei si ma duc asa de capu meu la politie,sau  sa ma duc la un avocat  sa ma invete el?
0 voturi
A raspuns Motan94 (690 puncte) acum 12 ani ce sa te invete avocatul ? de ce mai ne intrebi ? du'te direct la el,ce e greu sa faci o cerere la politie ? iti da masina daca se aproba si iti pune pe talon ca e furata de obicei asigurarile numai vin dupa masina daca nu e valoare mare...
0 voturi
A raspuns floricaa (11,950 puncte) acum 10 ani adio masina...bani ii recuperezi de la hot,adica niciodata...este penibil dar adevarat.