4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > As dori sa stiu daca pot schim...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

As dori sa stiu daca pot schimba sistemul audio,autoturism VW Bora?

Salut  . .. am un vw bora an 2000,as dori sa stiu daca pot adauga un cd-player si sa schimb sateliti. 8 sateliti are masina.Si cam la ce pret m-ar ajunge.Daca se poate un sistem cat mai puternic.
A intrebat RadwRadw (130 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Schimbarea se poate face, si nu este dificil deloc.Pretul poate varia foarte mult.Pentru a obtine un sunet cat de cat de calitate, eu zic ca trebuie sa bagi minim 2000 lei.Pretul este direct proportional cu calitatea si puterea.
Toate cele bune!
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani In caz, ca nu vrei cine stie ce muzica ajunge sa ti montezi pe langa un cd player un amplificator si subwoofer.Boxele originale de pe bora pot zice ca nu suna deloc rau.Insa daca vrei ceva performant atunci cum a zis boffty iti trebuie vre o 2000 de ron sigur...
+1 vot
A raspuns RadwR (170 puncte) acum 12 ani Boxele originale se aud bine dar nu sunt fixate cum trebuie . . . tremura la volum mare . . . si cred ca o mica modificare a lor inlocuindu-le cu sateliti noi s-ar auzi mai bine. . . . Imi puteti recomanda un kit audio ?. . . un site de unde as putea comanda. . .banii nu sunt o problema!
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Boxele stock se aud bine. Te-ai gandit la varianta sa-ti pui un subwoffer ( nu maricel ) in jur de 200W - 400W RMS ? Schimba total sunetul. Eu spun ca nu are rost sa-ti pui alti sateliti. Iei un pachet MTX, Magnat, In - Phase, Crunch, care contin ( amplificator, subwofferul si kit-ul de instalare respectiv : cabluri, siguranta, papuci ). Totul in jur de 500RON - 1200RON.
Acum depinde doar de tine. Eu mi-am spus doar parerea, deoarece asa am facut si eu pe un VW Passat. In loc sa schimb boxele, am pus un pachet de muzica in portbagaj :) si este mai mult decat suficient.
O zi buna
+1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani orice e posibil in lumea auto...iti trebuiesc bani in primul rand,eu unu  pot sa-ti recomand macar un  cd-plyer si un subwoofer cu amplificator...depinde cam ce vrei tu de la masina...