4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Ce muzica pot pune pe masina d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Ce muzica pot pune pe masina de 1000Ron fara casetofon?

Am unFiat Stilo hatchback 1.6 16v si acum ceva vreme m-au racorit baietii de casetofon,statie si subwoofer si acum am cam 1000 ron sa-mi pun ceva muzica pe masina.Casetofon am luat un JVC 4*50 si boxe le-as folosi pe cele de pe masina ca se aud binisor.Nu vreau ceva sa nu poti sta in masina,dar sa se auda frumos.Deci de 1000lei ce statie+sub+cabluri as putea lua?
A intrebat tzaranika (400 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani poti cauta si pe ****** de ex ceva in limit banilor tai,nu stiu cat de bine am facut,dar eu unu nu am cumparat cabluri,am improvizat eu,am folosit cei drept cabluri destul de groase...
+1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani poti cauta si pe ocazii de ex ceva in limit banilor tai,nu stiu cat de bine am facut,dar eu unu nu am cumparat cabluri,am improvizat eu,am folosit cei drept cabluri destul de groase...am pus si siguranta pe plus sa nu ma trezesc cu masina cenusa...scz pt raspunsul dublu
+4 voturi
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 12 ani daca nu vrei chiar asa exagerat sa fie... uitate pe site la domo......este woofer blaupunkt gbt-1200 si statie tot blaupunkt de 680 Wati......ambele sunt cam la 600 de lei daca imi amintesc bine....si cabluri iti poti lua nus scumpe maxim 100 de lei.
+4 voturi
A raspuns dandanel (550 puncte) acum 12 ani daca vrei ceva bun vb. cu baietii buni si poate ai noroc sa il usureze pe altul sau sa il racoreasca
+4 voturi
A raspuns Caesaro (12,320 puncte) acum 12 ani Iti recomand cu incredere asa ceva: Focal SB30SPL Bass Pack. Il gasesti la foarte multe magazine on-line sub forma de kit(statie200W RMS+sub250W RMS).

Pretul e ~700RON fara montaj dar daca zici ca ti-au furat alea inseamna ca ai deja cablurile trase si mai trebuie facute doar legaturile si reglajele.
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Prima data as investi intr-un sistem de alarma .
+2 voturi
A raspuns Caesaro (12,320 puncte) acum 12 ani Alarma ca sa ce? Sa-i si vezi cum pleaca cu ce ti-au furat sau doar sa-ti trezesti vecinii? :)

Decat alarma mai degrama monitorizare video cu inregistrare pe miniDVR.
+2 voturi
A raspuns tzaranika (400 puncte) acum 12 ani

editat de tzaranika acum 12 ani

M-am mutat din zona respectiva si acum stau la curte si bag masina in curte.Imi mai poate da cineva o parere despre packul de la Focal?Am gasit si asta Pachet Magnat Edition Tube T30 tot in jurul aceleiasi sume.Daca se poate sa imi spuneti care ar fii mai bun,va multumesc.

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns Caesaro (12,320 puncte) acum 12 ani Nu iti lua pack-ul doar pentru ca zice unul sau altul care-i mai bun. Daca te-ai hotarat la astea 2 du-te la magazin si testeaza-le pe ambele.
Daca e un magazin OK iti si pot recomanda alternative pentru volumul masinii tale, cas-ul pe care-l ai, antifonarea existenta etc. ..
Diferenta NU o poti simti altfel !!!

Alte raspunsuri: (1)

–3 voturi
A raspuns buggghy (8,600 puncte) acum 12 ani cu banii astia ba baiatule faci si nunta :))  

cauta pe google si gasesti tot ce vrei la banii astia .