4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > pot pune pe o masina fara a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot pune pe o masina fara acte alte acte de la alta masina ???

salut!! as  dorii  sa aflu  daca  merge  sa  pun actele  de  pe o  masina pe  alta  masina fara  acte adusa  din  afata. e  vorba  de masina  cumnatalui meu  un opel  astra f din  96 cu  acte  in  regula  insa  a  fost  lovita si  nu  prea  ai  ce mai  alege  din  ea. defapt  el  are  2 opel-uri  din  acelasi  an  insa amandoua  sunt lovite  rau  si cei  de la  dezmembrari  nu  ii da  decat  400  de euro  pe  amandoua. multumesc  mult!!
A intrebat nicolaemihai (2,520 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Exista o posibilitate, se numeste recarosare. Din punct de vedere legal ai o masina care nu mai poate circula datorita unor defectiuni grave si ireparabile ale trenului de rulare, de obicei survenite in urma unui accident. Asa ca iei totul de pe ea, motor, transmisie etc. si transferi pe o alta structura (caroserie). Cel putin asa e in teorie, se practica (desigur) inlocuirea unei coji cu o chestie mai circulabila. Nu mai stiu daca seriile se transfera sau se modifica in acte, nici daca procedura mai e aplicabila, dar afli usor de la RAR.

http://www.rarom.ro/RO/article--Cum_procedez_pentru_a_schimba_caroseriasasiul_unui_vehicul_--122.html
–2 voturi
A raspuns versatul (2,740 puncte) acum 11 ani salut  merge recarosata dar te complicii si au 2 serii una se schimba iar aia de la motor nu deci daca te opreste politia  sau daca te duci la RAR cu ia sau la vama iti face dosar penal

Comentarii:

A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Daca ai citi inainte de a raspunde, ai vedea ca am pus mai sus un link spre site-ul oficial al RAR. Oare chiar crezi ca primesti de la ei niste instructiuni pe care le respecti si pe urma esti arestat ? Boala asta a smecheriei in Romania a ajuns pana acolo ca nimeni nu-si mai pune problema ca sunt si schimbari pe care poti sa le faci legal ? Trist.