4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > cum incerc un condensator pt s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum incerc un condensator pt statie??

Nu reusesc sa il aprind( nici makr un bec)...nu am incercat la bateria de la masina..  am incercat cu un transformator ...cum sa il incerc sa vad dak ii bun sau nu??
A intrebat sergiusymy (1,410 puncte) acum 10 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns sorinache40 (4,450 puncte) acum 10 ani salut! punel pe baterie cu 2 fire bineinteles respecta polaritatea +si-     nu te speria in momentul cuplarii o sa faca scintei daca are si afisaj o sa apara tensiunea de la bornele bateriei(12-12,5v) lasa-l 5 secunde si apoi decupleazal de la baterie,ar trebui sa-ti indice in continuare 12v pe afisaj dupa care tensiunea scade incet pina intra in functie un buzzer care te anunta ca e tensiunea slaba ,montajul care este incorporat in condensator e consumator de curent pentru afisaj de aceea scade tensiunea firele de alimentare a condensatorului trebuie sa aiba sectiunea minim a firelor de alimentare a amplificatorului, cu niste fire subdimensionate risti sa iei foc... in concluzie alimenteaza-l cu 2 fire dimensionate corespunzator direct de pe baterie si dupa aceea pune un bec de 5-21w pe el si ar trebui sa se aprinda macar 10 sec. la intensitate maxima dupa care sa scada intensitatea,,,poti da detalii despre modelul condensatorului?   incarcarea lui de pe baterie se face cel mai bine cu cabluri de pornire daca ai .....succes si SARBATORI FERICITE!

Comentarii:

A comentat sergiusymy (1,410 puncte) acum 10 ani ms la fel.. In primul rand Sarbatori fericite si tie..... eu am incercat  cu un transformator... banuiesc ca la baterie merge...  condensatoruk ii golden profesional 1 farad..