4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Cum leg un casetofon fara mufa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum leg un casetofon fara mufa sau fir de remote la un amplificator?

Am prezentat in imagine ce este montat deja ---------- si pentru conexiunea + > REM grosime trebuie sa folosesc la cablu de 5m lungime si ce siguranta de cati ???A

Imagini atasate

A intrebat Random21 (360 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 11 ani Curent pentru remote ai putea sa il iei de la firul care iti da curent la casetofon in momentul in care pornesti masina . Ar trebui sa fie de culoare galbena parca .

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns Random21 (360 puncte) acum 11 ani Ok pana aici, dar trebuie siguranta pe el? Banuiesc ca nu.Si folosesc fir de aceasi grosime cu cel galben nu? de 0,5 pare sa fie.
0 voturi
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 11 ani Nu e nevoie sa fie cine stie ce gros dar nici o lita pui un fir normal nu ai consum de curent pe firul ala asa de mare incat sa iti faca probleme .
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Daca, casetofonul tau nu are fir de remote, trebuie sa tragi unul de la + de contact si sa ii pui un intrerupator pe fir in  caz ca vrei sa opresti vreodata statia!

Comentarii:

A comentat Random21 (360 puncte) acum 11 ani Pai iau cum a spus domnul Luiggy90, trag fir de la + prin contact si pun intrerupator pe el si in amplificator dupa....
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Nu ai nevoie de siguranta pe firul de la remote.
Castofonul tau e posibil sa aiba remote daca ai si RCA la el.Este firul albastru in spate la casetofon.Daca nu,poti lega de firul galben de la casetofon(!!! doar daca ai casetofonul pe contact).