4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Firul Remote unde as putea sa-...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Firul Remote unde as putea sa-l leg ?

Baieti,

Am un amplif si un subwoofer auto, baterie noua de 2 luni, iar acum am ramas fara baterie :)), ok recunosc am ascultat 1-2 ore muzica cu motorul oprit, pornindu-l odata la 40 minute. Teoretic, dar si practic nu are cum sa se descarce bateria de tot, deoarece am avut un passat, cu amplif mai puternic, bateria fiind la fel, a mers 4 ore fara sa pornesc deloc motorul si a pornit la sfert.

Infine.... am luat curent de la cineva, si in 4 secunde a si luat-o ce-i drept. Acum, remote-ul unde il mai pot lega inafara de: firul albastru ce vine din casetofon, + care vine din casetofon ( cel rosu ) ? Unde il mai pot lega sa nu-mi mai fure curent amplificatorul cand motorul este oprit ?

 

Tin sa precizez ca mi s-a intamplat dimineata, cand nu a mers muzica deloc de la ultima oprire a motorului. Clar mananca curentul amplifu`.

 

CD/mp3 player ( cassetofon ) LG.... numai stiu de care, dar e LG, 50Wx4, cu optiunea aia de xdbass.

 

Dati-mi un sfat, ca fara muzica parca e nasol, iar acum am luat plusul care vine in amplif` si vad ca totul e ok, masina porneste la sfert !!!

 

Aaaa PS: Alternatorul e beton pe masina, daca va trece prin cap, cu bujiile nu am treaba, benzina buna, pompa merge in parametrii normali, deci numai de la remoteul ala ma gandesc ca ar fi.... darrrrrrr nu stiu unde sa-l mai leg. Aparat de masura nu am si nu imi vine sa ma mai duc sa cumpar, ca asa am treaba la birou multa, as prefera o parere de-a voastra, simplu si concret.

 

Dau o bere 2-3-4, daca treceti prin TM :)

HAI NOROC !!!
A intrebat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Poti trage un +continuu de pe contact pe care sa pui un intrerupator on/off ! Asta e singura varianta pe langa cea cu firul albastru al casetofonului !
+3 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Asa cum a spus si colegul,remote sa treaca prin contact.
Poti face asa:Iei un plus oarecare de la contact si montezi un releul bosch.Apoi poti lua un plus continuu dar neaparat care trece prin sigurante.
Pe una din bornele releului pui plusul continuu,pe cealalta pui plusul de la contact.Si asa ai scapat de batai de cap,cand pui contactul se alimenteaza releul si iti inchide si circuitul.
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani se ia firul albastru de la remote si se pune un intrerupator pe el,intre player si amp.fara remote-ul ala amp nu porneste.daca vrei sa asculti muzica cu motorul oprit sau nu ai chef de bass,opresti amplif din intrerupator,cand vrei sa iti faci creierii pilaf ii dai drumu.eu am bateria slaba pe masina,am subwoofer de 300w iar amplificatorul pus pe intrerupator si tin sa zic ca nu am avut probleme pana acum.