4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > firul remote? porneste amp si ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Firul remote? porneste amp si cd-playerul in prima treapta la contact?

salutare. am o ne-lamurire,pana acum mi-a mers cd-playerul perfect fara ca firul remote sa fie conectat (erau doar 3 fire rosu galben si negru),zilele trecute am pus un amplificator si am legat eu firul remote si la cd player si la amplificator,amplificatorul porneste cand bag cheia in contact in prima treapta (unde normal pornea doar ceasul din bord) si la cd player se aprinde doar lumina,si daca al pornesc eu normal se aprinde si merge bine si daca al sting se stinge si amplificatorul.daca scot cheia din contact si aprind cd-playerul se aprinde si amplif. dar si ceasul din bord ceea ce nu e normal.oare nu am legat eu firul remote bine? sau de ce porneste am cand bag cheia in prima treapta?
A intrebat lukyeyo (120 puncte) acum 10 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Ce masina?Firul remote se leaga la firul care primeste curent o data cu pozitia 2 de la contact.Firele masinii sunt originale(de la baterie si pana la radio?)
A comentat lukyeyo (120 puncte) acum 10 ani Mitsubishi colt hatchback 1997,nu stiu sa iti zic daca sunt originale,asa par. are o mufa cu multe fire din care vine in mufa de la cd player un fir negru unul galben unu rosu si  unu albastru care nu era legat (pe cel albastru l-am legat eu acum impreuna cu firul remote de la amplificator) si in partea de sus a mufei vin 8 fire adica celel de la boxe fata/spate
A comentat lukyeyo (120 puncte) acum 10 ani inainte sa leg amplificatorul cd-playerul functiona normal fara ca firul albastru sa fie legat
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Albastrul din ce stiu eu este pentru aerial antena(amplif de semnal de la antena).Leaga remoteul de firul galben sau de cel rosu(depinde cum vrei sa functioneze,fara contact(descarca repede bateria) sau sa porneasca cand pui contactul in pozitia 2).

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns bmw_E36_318IS (3,490 puncte) acum 10 ani Sau inverseaza firul galben cu cel rosu