4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Nelamuriri cabluri curent, hel...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nelamuriri cabluri curent, help?

Salut, as avea si eu cateva intrebari pt cei care se pricep mai bine. Mi-am montat recent in portbagaj 3 neoane si planuiesc sa mai leg 4 led-uri de la doua difuzoare si de la 2 woofere. Toate se afla in spatele masinii, in portbagaj. Problema mea e ca nu gasesc de unde sa iau un + pt toate astea. Daca-l iau de la becul din portbagaj, ala nu e bun ca nu da curent decat daca e deschis portbagaju. M-am gandit sa le dau curent (si vreau sa va intreb daca e bine) de la cablu remote ce-l am legat la statie. In felul asta ar lumina toate doar daca e pornit si mp3u, nu? Banuiesc ca nu sunt consumatoare foarte mari, cablurile sunt foarte subtiri si nu cred sa aiba mai mult de 5-6 fire in ele. E bine asa? Nu afecteaza cu nimic statia daca printre altele cablu de remote mai da curent si la alti consumatori? Sau mai indicat ar fi sa le leg toate la cablu de + ala gros ce vine la statie direct de la baterie si sa le pun un intrerupator sa nu functioneze in permanenta si sa-mi descarce bateria? Care din solutiile astea doua ar fi mai buna?

A intrebat Deepinlove (200 puncte) acum 10 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani daca vrei sa porneasca de la rem pune un releu ca sa nu ai probleme !
0 voturi
A raspuns sorinache40 (4,450 puncte) acum 10 ani ar mai fi solutia cu releu si comanda sa o faci de pe pozitii,si vor sta aprinse odata cu pozitiile,cred ca ar da bine noaptea,apropo ce putere au neoanele?
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Nu sti cu aprox. puterea neoanelor ? ledurilor ?
Eu sincer as lega pe pozitiile din spate.
0 voturi
A raspuns Deepinlove (200 puncte) acum 10 ani Nu stiu sa va spun puterea neoanelor... Foarte mari nu-s, au cam 20 cm doua din ele si celalat cu leduri vreo 15, dar are firele foarte subtiri, de aici inteleg ca n-ar consuma foarte mult. N-as umbla la pozitii... Sa trag un fir de + direct de pe baterie sau de unde as mai putea "fura" curent? Mp3-u nu mai are ceva fire in spate cum e ala de remote pt statie sa iau curent de acolo? Ar fi ideal sa porneasca neoanele doar cand e si mp3u pornit.