4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Player Auto. De ce nu-mi retin...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Player Auto. De ce nu-mi retine setarile?

Salut! Am un Sony Xplod pe masina. Problema este ca atunci cand scot cheile din contact nu imi retine setarile legate de EQ, Ultima melodie, etc. Am citit pe forum ca ar trebui sa inversez 2 fire rosu cu galben. In cazul meu vad ca firele astea 2 de la casetofon sunt legate la unul singur de la masina. Am atasat 2 fotografii Ce este de facut? Ce imi recomandati?

Imagini atasate

A intrebat CiprianM93 (190 puncte) acum 9 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Masina are 2 pozitive pentru radio,unul galben,continuu(nu depinde de contact) care iti mentine setarile si cel rosu care e pentru putere cand pui contactul(pentru a functiona,radio foloseste curent de la cel rosu).Verifica daca ai pozitiv continuu si intermitent,leaga firele de la radio galben-galben,rosu-rosu si probeaza din nou.

Alte raspunsuri: (2)

+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Leaga firele cum a zis stefan , ( galben cu galben , rosu cu rosu )
0 voturi
A raspuns CiprianM93 (190 puncte) acum 9 ani Da dar la mine vad ca rosu+galben de la radio sunt legate la galben de la masina? nu e asa? nu vad niciunul rosu...

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Ai 2 fire in bord,2 la radio.Multi instalatoi de tevi(uneori la cerere client) leaga cum apuca.Trebuie sa iti gasesti un bec de proba si verifica firele masinii pentru radio.Unul trebuie sa fie alimentat dupa ce scoti cheia din contact,pe altul trebuie sa apara curent cand pui contact in pozitia 2(bord si martori de bord aprinsi).
A comentat CiprianM93 (190 puncte) acum 9 ani Am reusit. Iti multumesc mult!