4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Pareri Pioneer MVH 150ui. ???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Pareri Pioneer MVH 150ui. ???

salutare tuturor. Am gasit playerul asta Pioneer mvh-150UI la 260 de lei nou si ma bate gandu sa il iau. Este ok ? nu prea ma pricep cine stie ce..dar din ce vad in specificatii nu e chiar panarama. Stiu ca nu citeste cd-uri si nici nu am nevoie atata timp cat un stick e mai ieftin, mai mare si mai ok de folosit..in plus suporta si conexiune directa cu telefonu deci poti reda orice aproape. Imi puteti da niste pareri pro si contra ? eventual de la cine intelege mai multe din specificatii..Boxele momentan vor fi unele stock 4 boxe 2 twittere :) pe viitor probabil in primavara maxim vara se va face un upgrade la niste hertz componente + sub + amp
A intrebat ady` (310 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani pioneer este o firma de renume cu produse pe masura care isi merita pe deplin banii iti spund din propria experienta.am avut player de la pioneer si claritatea era mult peste asteptari am fost foarte multumit de el.

daca te intereseaza un subwoofer si o statie la un pret bun putem vb lasa un comentariu si luam legatura.
+1 vot
A raspuns PUIU 82 (2,130 puncte) acum 11 ani Din specificatii pare ok....si mai ales la banii astia nou........eu l-as cumpara.
Bafta!
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani am avut un  pioneer cred ca 3 ani pe o masina si nu a avut nici o problema , asa am si vandut masina , la cum mergea cred ca a mai tinut . !!!