4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > problema subwoofer :( ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema subwoofer :( ?

Am un subwoofer auto mutant de 15" amplificat de o statie de 200w,el are aprox 300w.ieri cand am fost la capitala mi-a mirosit a incins in masina...iar acum nu isi mai face treaba,suna de parca e plin cu boabe de orez si pacane din cand in cand,el miroase putin a ars dar problema e ca membrana inca se misca,nu am avut timp sa il pun la alta statie sa vad cum se comporta,dar problema e ca membrana se misca si scoate zgomotele alea urate...intrebarea mea daca se mai poate face ceva cu el sau fac cuib de pasari din el ?poate fi din statie?
A intrebat dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani verifica firele care vin de la statie in el poate e vreunu ars,uitete si la + si -  de la statie,poate statia nu da destula putere in el.

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani l-am pus mai devreme pe un amplificator(de casa,dar nu am dat prea tare in el) si tot asa face,zarneie ca toti dracii...si daca pui mana pe membrana si p opresti pacane ceva in interior,intre magnet si panza aia,face urat rau,si se si cam incalzeste,cel putin firele alea care duc de la papuci in interior se incalzesc zdravan.mai are vreo sansa de supravietuire?
–1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani probabil s-a descentrat bobina aia din el si nu prea mai ai ce face

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani merge sa il rebobinez?
–1 vot
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 11 ani sau desirat spirele bobinei de pe suport de aia face asa. Din cauza caldurii generata de bobina lacul sa uscat prea tare si a crapat si sau desirat spirele. se poate reface oarecum usor. de unde esti? daca esti din bucuresti te pot ajuta.

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani sunt din slobozia....si nu stiu cand mai ajung prin bucuresti...multumesc oricum
–3 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani aceasi problema o am si eu la subwoofer probabil e si din stati  sau de la legaturi trebuie luat la verificat sa vezi und e problema

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani am desfacut difuzorul....lita aia era negra...incurcata...vai mama ei...l-am dat unui prieten sa il rebobineze el,a zis ca se pricepe,acum dumnezeu cu mila,sper sa ii iasa ceva :))