4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > sistemul audio opel astra h

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Sistemul audio opel astra h

Salutare. Am si eu o problema...ieri, mergeam cu masina...si la un moment dat, am observat ca numai raspunde la comanda de volum mai mare...de la 0 mareste volumul pana intr'un punct, iar apoi numai face nimic ne ajungand la maxim...am incercat si comenzile de pe volan...lafel nimic. am intrat in setari...acestea erau exact lafel cum le'am lasat...s'a intamplat dintr'o data...

M-ati putea ajuta v-a rog frumos...daca stie cineva ceva...daca i s'a mai intamplat cuiva...precizez ca am un Opel Astra H iar sistemul audio este cel cu 7 difuzoare si cu MP3.

Multumesc frumos !
A intrebat Finetty30 (830 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani DIN AUZITE (am specificat sa nu ma injure careva) am inteles ca cd player-ul de la Opel Astra h (defapt e acelasi pe mai multe modele) nu este chiar foarte bun din punct de vedere al fiabilitatii deci se poate sa fie de la el.Dute la un service (aici multi pot sa isi dea cu parerea si doar 2-3 maxim pot sa iti spuna ceva concret).Ar fi indicat sa nu te duci la opel ca se poate sa te jupoaie de bani...
A comentat Finetty30 (830 puncte) acum 12 ani pai ideea e ca masina inca este in garantie...deci fiind problema tehnica, ar cam trebui sa mi'o repare singuri...intrebare asta am pus-o aici pentru ca este posibil ca cineva care a mai trecut prin asta sa vada si poate imi spune si mie ce'as putea sa fac...sau daca'si revine...nu stiu...sper sa m-a ajute si pe mine cineva...iar chestia ca mai mult modele au aceeasi unitate audio, da este adevarat am vazut aceeasi unitate audio si pe corsa si pe zamfira...

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Pare sa fie defect de sistem audio.Fiind in garantie de inlocuieste si nu se repara ( piesa defecta se trimite la uzina cu buletinul de garantie).Costurile sunt zero daca nu s-au facut interventii asupra instalatiei audio si garantia este valabila,excluzand bineinteles timpul pierdut pe la dealer.
Acest caz este clar de competenta reprezentantei; nu lasa pe nimeni  altcineva sa-si bage degetele pe acolo (clasic romanesc ) .
+1 vot
A raspuns Finetty30 (830 puncte) acum 12 ani Ok. Multumesc frumos !

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns alexshady31 (1,010 puncte) acum 12 ani Nu este nici un defect. Este protectia cateofonului atunci cand se incalzeste foarte rau cand asculti tare (in special vara cand nu folosesti AC, si iarna cand intra caldura pe la bord). Are o optiune, parca se numea SDVD, ceva de genu asta, apasa pe butonul "Setings" si gasesti pe acolo, de altfel optiunea asta iti regleaza volumul in timpul mersului in functie de viteza(creste si scade) si inca o surpriza placuta a acestei comenzi este reglarea automata a joaselor si inaltelor atunci cand dai volumul tare si boxele 'baraie'.
Parerea mea este sa nu dezactivezi optiunea(are 5 trepte reglabile) il poti arde. Eu am dezactivat-o si am ascultat asta vara fara AC aproximativ o ora jumatate si aveam 2 trepte de volum: foarte tare si incet(deloc). :) L-am stins si pana nu sa racit el cat a vrut nu a mai vrut sa plece(atunci chiar m-am speriat).

Sper sa te lamureasca raspunsul meu.



@54541251: Nu sunt aceleasi pe fiecare masina, sunt diferite, spre exemplu: CD30,CD30 Mp3, CD70 Mp3 si unu cu navi care nu mai stiu cum se numeste.

P.S. Nu sunt 7 difuzoare, sunt 6, acela este un microfon, din cate am inteles pentru carkit, insa nu stiu sigur daca pentru el, dar stiu ce e.(scrie si in manual din cate imi aduc aminte)

Comentarii:

A comentat Finetty30 (830 puncte) acum 12 ani chiar asa a fost :)) si ma impresia ca il am reglat la 5...:-? eu am CD30 MP3 iar boxa de care zici tu cum ca ar fi microfon cand i'am intrebat pe cei din reprezentanta, au zis ca este un subwoofer mai mic...:-?? cand ascult muzica, se aude cum ca ar scoate sh boxa aia ceva sunete :D dar probabil sa fie si cum zici tu ... Ms mult de raspuns si Bafta !

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns alexshady31 (1,010 puncte) acum 12 ani La 5 il tin si eu, imi protejeaza casetofonul.
Aceiasi impresie am avut si eu la boxa aia mica, ca vibra, insa era de la restul boxelor. Whateva, poate la CD30 Mp3 asa o fi :)