4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Opel Astra H 2005 1.7 diesel r...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Opel Astra H 2005 1.7 diesel ramane fara acceleratie?

Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor intr-o problema detin o masina Opel Astra H anul fabricatiei 2005 cu motor 1.7 diesel.Cateodata masina nu vrea sa se mai accelereze si pe bord se aprinde becul de service(acela cu masina si cheia) si ASR.Dupa ce merg cu masina la relantiu 30-40 km isi revine. Multumesc!
A intrebat hellrazor (230 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice

editat de hellrazor acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani O diagnoza ai facut?
+3 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani E posibil sa fie filtru de particule.  Masina e echipata cu asa ceva?   Cel mai ok e sa faci o diagnoza inainte de toate.  Cauze pot fi multiple
+2 voturi
A raspuns hellrazor (230 puncte) acum 12 ani la diagnoza arata ca nu are nimic..
0 voturi
A raspuns Provid3r (140 puncte) acum 6 ani Salut.Am avut problema pe care ai descris-o mai sus.Problema este de la ECU.Eu am mers la reprezentanta OPEL si mi-au rezolvat problema...mi-au curatat ECU si toate contactele aferente.De atunci masina merge ceas!Am mers si cu viteze destul de mari de atunci...gen 140 Km/h pana in 180 Km/h.Mergi la reprezentanta sau la oricare service autorizat serios si sa iti rezolve problema asta.Nu vei mai avea probleme.Numai bine!
0 voturi
A raspuns bogdyboogyman (140 puncte) acum 6 ani Salut ! Am avut aceeasi problema ca tine acum 2 saptamani la un astra h 1.7 din 2004. Problema la mine a fost de la ECU. Am fost la 2 service-uri si amandoua mi-au zis ca nu mai comunica bine. Am intrebat daca se poate schimba si mi-au zis ca da. Unul nou costa 55 de milioane, dar am cumparat unul second-hand cu 500 de lei cu aceleasi coduri si merge brici :)