4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Acumulator auto ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Acumulator auto ?

Bateria mea auto, ii cam pe moarte, daca las 3 minute pozitiile aprinse, ii gata, pot sa ma apuc de impins masina :) . Pot sa ii pun contactul, becurile de pe faza scurta/lunga pot sa zic ca se aprind la intensitate normala, claxonul se aude normal dar cand dau la automat invarte umpic si se opreste . Masina o am de aproape 1 an, bateria habar n-am de cand ii pe masina, stiu doar ca ii ceva marca germana si ii de 55 Ah . Acum, ideea ii ca vreau sa achizitionez o baterie noua, dar nu stiu ce firma si ce Ah, masina este un golf 4 1.4 16V 75 cp .. Varta, Bosch ? A-si dori si un pret aproximativ ..
A intrebat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani un boch la 65 Ah e undeva pana in 250 de lei,ar fi ideal pentru tine!
0 voturi
A raspuns Bosnagiu (1,000 puncte) acum 11 ani Sal colegu. Iti mai poti lua si Fulmen, care la fel de buna ca Varta si Bosch, si mai ales sa fi atent la fiecare dintre ele, ce amperaj are la momentul pornirii motorului, cu cat are amperajul mai mare, e mai bine.. Mult succes
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Pentru modelul tau de masina iti trebuie baterie din categoria dimensionala B13,eu iti recomand Bosch,Varta a ramas doar reputatia unei firme bune,acum sunt in mare parte chinezarii scumpe.
Masina are nevoie de 52Ah si 470 de amperi in soc.
In aceeasi masura cu Bosch iti recomand Fiamm,nu e o marca foarte cunoscuta in ro dar eu una foarte buna,rezista foarte mult fara a avea nevoie de verificari si intretinere.
+1 vot
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Prima data poti face o testare .Cand stii exact ca este bateria dusa poti cauta una noua.Bosch,Varta,Banner,sau altceva mai ieftin.
Recomand sa-ti cumperi de capacitate si amperaj recomandat de
constructor.Nu e bine sa iei mai mica sau mai mare.
+1 vot
A raspuns bmw-e46-136 (6,910 puncte) acum 11 ani salut!pe masina ta iti trebuie 55 ah!iar dak vrei o calitate mai buna sa te tina ceva mai mult(4-5 ani...poate peste) iti recomand VARTA.
STIMA
0 voturi
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 11 ani

editat de Luigyy90 acum 11 ani

Salut si eu mi-am schimbat bateria recent sincer eu ti-as recomanda o baterie de 64 Ah si cu curent la pornire cat mai mare. Si ti-as mai recomanda sa iti verifici sa nu ai cumva un consum anormal inainte sa iti iei baterie eu din cauza unui releu am avut un consum de 0.18 A adica 180 mA daca nu ma insel ceea ce am inteles era destul de mare la fel nu ma tinea bateria mai deloc . Ca baterie iti recomand orice baterie numai gama de baza sa nu fie Rombat Premier , Varta silver , Eu am cumparat fulmen extrem formula cu 250 ron de la Careffour saptamna trecuta 64 Ah 640 A.

Intrebari asemanatoare

Acumulator auto (6 raspunsuri)