Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Alegere buna...?

am si eu o intrebare in legatura cu ce masina sa aleg..caut o masina ieftina,diesel si  sa fie cat de cat buna..am gasit a4-b5,passat b5,vectra b,astra g,pisica 325tds..c ma sfatuiti..imi trebuie s plec afara..si am ceva de umblat..va multumesc!!!!
A intrebat 740e38mmt (1,660 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+7 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Trebuie sa ai in vedere ca toate cele enumerate au kilometraje enorme cu uzurile aferente.
0 voturi
A raspuns Nukeblast (3,880 puncte) acum 12 ani Exista si alte marci sa stii... Ford, Mazda, Nissan, Toyota, Honda, Suzuki, Alfa Romeo, Peugeot, Renault, Citroen, Fiat, Skoda si alte cate si mai cate decat "masina nemteasca"

Poti foarte usor sa cauti masina in primul rand dupa starea tehnica si kilometraj daca te intereseaza sa iti cumperi o masina ieftina si buna , pe care sa te poti baza la drum lung si care sa nu coste o avere in service. Mai exista si factorul de "tzoparlan" care nu te va ajuta daca iti iei o matza obosita doar ptru elicea de pe capota!

Multa bafta in alegere si Ave!

Comentarii:

A comentat Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Foarte bine zis!
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani De obicei cazanele nemtesti duc mult mai mult decat restul masinilor poate de aia s-a gandit baiatul. Eu m-as orienta spre un Renault Clio, Golf 4, Peugeot (aproape toate diesel de la ei sunt excelente, calitate pret, de fapt ei au cam cele mai bune motoare disel de generatie mai veche).