4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Audi....SUA vs EURO?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Audi....SUA vs EURO?

Salut. Doresc sa achizitionez un Audi A4 B8 imporrtat din SUA. As dori sa aflu daca piesele sunt diferite intre continente...adica daca se stica ceva, daca trebuie sa iau piesele de schimb din SUA? Si as mai vrea sa stiu daca pot verifica seria de sasiu la orice reprezentanta Audi. Proprietarul spune ca a mers doar in Romania, deci ma gandesc ca se poate, dar si ca a mai schimbat si el niste piese din 2010 pana acum, deci nu ar trebui sa fie diferente... In fine, daca stie cineva il rog sa ma lamureasca si pe mine. Multumesc anticipat. Salut.
A intrebat vlady_vlad (1,340 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 9 ani Masinile fabricate ptr america trebuie sa respecte alte criterii ,alte norme decat cele europene.Daca este deja inscrisa in RO totul OK,daca nu este destul de delicata inmatricularea,au fost multe cazuri cand proprietarul a fost nevoit sa schimbe catalizatorul ca sa corespunda masina normelor de poluare europene.
Ca piese am intilnit  Audi A4 a carui cod motor nu aparea la nici un furnizor de piese dar la passat exista acel cod motor.

Comentarii:

A comentat vlady_vlad (1,340 puncte) acum 9 ani Este deja inmatriculata in Ro, proprietarul mi-a spus ca a trebuit sa schimbe stopurile incat sa corespunda, deci ma gandesc ca a schimbat el tot. Masina e din 2010 si a spus ca a circulat 90% in Ro. O sa imi trimita seria de la sasiu astazi sau maine, o verific, iar apoi ma duc sa o vad...Sper sa fie in regula. Multumesc de raspuns.
A comentat 15DOMINO (12,840 puncte) acum 9 ani VERIFICA SI DACA AI DE PLATIT TIMBRU DE MEDIU,IN REST FII CU OCHII DESCHISI SI MULTA BAFTA!