4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Pareri Jaguar XF vs Audi A6 ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pareri Jaguar XF vs Audi A6 ?

Pana acum 2 zile eram la un pas sa dau avansul pentru un A6 3.0 , si s.a intamplat cu cateva ore inainte ma intalnesc cu un vechi prieten intors in tara care a stat in Anglia o perioada , in care printre multe detine un XF din 2014 , cand l.am vazut a fost dragoste la prima vedere , am uitat de A6 , de E class de tot. Evident l.am tinut pe om vreo 3 ore sa.mi povesteasca despre masina si n.a scapat fara sa o conduc putin. Prima impresie a fost foarte buna , cel putin aspectul exterior este de poveste iar cutia de viteze care " creste " din consola mi se pare genial. Din cate am inteles de la el jaguar este putin sub A6 dar nu.mi pasa , imi place prea mult. Spuneti.mi va rog daca isi merita banii XF , si mai ales motorul pt ca nu stiu nimic deapre el. HEEELLLLPPPP
A intrebat alingb (1,580 puncte) acum 8 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns lig3010 (260 puncte) acum 8 ani Cum in viata merita sa incerci lucruri noi...as merge pe Jaguar. Tot ce stiu despre masina e ca are un consum cam mare, iar in spate pasagerii nu vor sta foarte confortabil. Din cate stiu are 240 CP cu patru cilindri turbo si mai e si varianta in V6 supercharged cu 380 CP, Prinde 100 Km/h in 5,7 sec.
Eu as incerca ...Insa daca esti un om care nu risca prea mult mergi pe Audi ca nu dai gres! Bafta.
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 8 ani Daca este pe placul tau din toate punctele de vedere ,  de ce sa renunti la Jaguar ?