4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Care este mai buna si ce ati a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Care este mai buna si ce ati alege?

Salut tuturor. As vrea si eu sa va intreb ce ati alege intre CB TTi TCB-550 + Antena TL-H 100 vs Bytrex Pro-M4 + Antena Wilson Little Wil vs Bytrex Pro-M4 si antena radio CB TL-H ML145 vs Bytrex Pro-M4 7W si Antena PNI ML160 sau PNI ML 145. In mare parte pretul oscileaza intre 300-320 lei, iar masina pe care vor fi puse este un golf 3. Daca aveti si alte propuneri va ascult! 

A intrebat iulyan9k (760 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani Salut!
Am condus in seara asta  o masina pe care era un tti tcb 550...e cam galagioasa statia,de restul nu stiu ce sa zic pentru ca nu am avut de a face cu ele.
Antena as recomanda un ml 145(ca sa nu fie nici prea mare) midland,president sau sirio,astea stiu ca au o constructie cat de cat solida.
Statiile ce se vand la pachet cu antene nu sunt o alegere prea buna....

Eu as recomanda o statie Stabo xm3003e,am citit pe niste forumuri si cica e laudata la capitolul pret/calitate.Ca antena una din ce ti am enumerat mai sus.

Comentarii:

A comentat iulyan9k (760 puncte) acum 10 ani Sa stii ca erau la pachet toate alegerile. Nu stiam ca nu sunt asa stralucite. Eu as fi mers pe ultima varianta cea cu bytrex si pni ml 145. Dar o sa ma mai interesez. Daca dai un search pe google le gasesti la pachet ca sint pe cbmania. Sper ca nu e reclama
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani Am cautat pe google produsele spuse de tine,dar una e ca sa te iei dupa specificatii si alta ca sa folosesti statia macar o saptamana.
A comentat iulyan9k (760 puncte) acum 10 ani Iti dau perfecta dreptate. Cand am sunat la ei mi s-a recomandat cea cu little will