4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Statie CB,preturi?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Statie CB,preturi?

Salutare.

De ceva vreme sunt din ce in ce mai tentat sa cumpar o statie cb.Intrebarea mea este urmatoarea,se merita?calitatea convorbirii este buna?

Tin sa mentionez de la inceput ca sunt un "virgin" al statilor si nu prea stiu cu ce se mananca,de aceea apelez la voi.Rog pe cineva sa-mi explice cum se face alimentarea,daca antena pe ventuza rezista la viteze ridicate(120-160) si alte detalii care pot aparea pe parcurs.

Eu ma oprisem la o statie Premier Storm si la o antena de 160cm(am uitat denumirea).

Este o alegere buna,sau?

Va multumesc anticipat.

Imagini atasate

A intrebat Ghosty4cs (830 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Deci in primul rand...da se merita achizitia unei statii CB.Nefiind "un pretentios"sa zic asa orienteaza-te spre o statie cat mai compacta,fara prea multe functii complicate.Cam toate statiile bat 10-15 km(alea de 4W),avand o antena compatibila si cu o lungime cat mai mare(1.8m e suficient).Din experienta  iti spun ca nu ai nevoie de distante mai mari...pentru ca traficul audio o sa fie foarte mare si nu prea o sa mai intelegi nimic.La ce iti foloseste sa auzi colegi de la 50-60 de km?Vezi ca pe afara nu ai voie cu mai mult de 4w.Orienteaza-te spre TTi.Calitate pret buna. Intra si tu pe cbmania si vezi pe acolo.Pt mai multe detalii scrie...
0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani se alimenteaza la bricheta antena este pe magnet nu ventuza si rezista ... Mie la 210 mi a sarit... 150-160 merg frecvent si nu am avut probleme... Eu am president harry3 si face toti bani!!! Pt ca are asq adica se regleaza automat.. Nu se aud paraziti! M a costat acu un an 750cu tot cu antena....

Comentarii:

A comentat SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Pentru a folosi la maxim potentialul statiei,e de preferat alimentarea directa.Si bineanteles mai pui o siguranta pe traseu.Asq reduce din puterea statiei.Antene pe ventuza,sincer nu am vazut...Ele trebuie sa faca masa cu caroseria auto.Un magnet cu diametru cat mai mare si scapi de probleme.