4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > cat va costat prelungirea acte...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cat va costat prelungirea actelor pe bg .. ex masina... se merita masina pe bg?

salut      . Se merita masina imn pe bulgaria ?   voi cu cat ati imn masinile  ( in fuctie de capacitate) cat  costa prelugirea actelor        asigurare si itp in original     valabile nu alte   ''hartii''  facute la baieti    . ati loat teapa cu ceva legat de bulgaria   . Daca se retine talonu  ( pttr foli toba etc ex)   se  mai poate recupera    a trecut cineva prin asa ceva?
A intrebat bertone_cox240 (850 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns gore007 (4,140 puncte) acum 12 ani 300de euro nu semerita daca se aproba lege ca ai voi sa circuli doar 90 de zile cuia dai bani aiurea
0 voturi
A raspuns gore007 (4,140 puncte) acum 12 ani da dar foarte greu te costa mult trebui sa vina propietaru masini daca e bulgar e nasol costuri multe
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani nu se merita  mai bn iti cumperi masina pe romania
+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani momentan legea cu 90 de zile e in parlament inca nu a fost aprobata,chiar daca se aproba pana la intrarea ei in vigoare mai dureaza 60 de zile,daca legea se aproba asa cum este scrisa acum clar sa merita sa iei masina pe romania decat pe bulgaria,dar sa nu uitam k romanu e destept si cu siguranta se va descurca.

In leg cu pb pe bulgaria am un prieten care are masina pe bg.la lovit cineva inmatriculat ro,cei de la asigurari nu au vrut sa ii faca masina pe motiv k masina e inmatriculata bg.