4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > ce stiti mai merge treaba cu b...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce stiti mai merge treaba cu bulgaria se merita sa imi iau o masina pe BG?

vreau sa.mi iau un audi pe bg de 1.9 tdi si vreau sa stiu daca se mai poate circula cu masinile de bulgaria legal pe teritoriul tarii ?
A intrebat daviangiurca (13,880 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani Se circula si o sa se circule mult si bine
+3 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani atat timp cat amandoua tari fac parte din UE nu vor fi probleme.mereu se gaseste cate o "rezolvare" pt orice "nod in papura"
0 voturi
A raspuns daviangiurca (13,880 puncte) acum 11 ani e bine atunci o sa.mi iau pe bg deocamdata ...ce stiti se castiga la procesele astea pe taxa auto ?

Comentarii:

A comentat TheBear (3,600 puncte) acum 11 ani Dap , am un prieten care a castigat , cu toate ca a facut statul recurs caci castigase de prima oara procesul.
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani nu cred ca exista cineva care nu a castigat acest proces, dar daca este sa vina si sa ne zica de ce a pierdut, care este motivul
A comentat mirel_tuning (5,810 puncte) acum 11 ani si daca s-ar schimba ceva in tara si nu s-ar mai da voie sa se circule cu nr de bulgaria in romania as pleca la bulgari cu totul casa massina familie
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani deocamdata se circula si o sa mai dureze muult si bn pana cnd  eminenti din parlament si guvern or sa dea acea lege  mai bn o cauti inscrisa pe romania chiar dak costa mai mult sau neinscrisa si achiti taxa dupa care dai statu in judecata pt ca se poate
–3 voturi
A raspuns ciprian. (370 puncte) acum 11 ani se mai poate circula 2 luni

Comentarii:

A comentat Mr.Extasy (1,390 puncte) acum 11 ani De unde pana unde? Daca ai mai multe detalii, astept raspuns, pt ca ma intereseaza subiectul.
–2 voturi
A raspuns omaigadlol (150 puncte) acum 11 ani Mai bine deschizi proces s-o inscrii fara sa platesti taxa.. sau platesti taxa si iti recuperezi dupa banii. Eu n-as cumpara o masina inscrisa in bulgaria, plus ca te opreste politia mai des si iti cauta nod in papura.
0 voturi
A raspuns mirel_tuning (5,810 puncte) acum 11 ani se merita atat timp cat in tara guvernul nostru SCUMP SI DRAG prefera ca romanii sa mearga ba la bg,ba la germani ,ba la italieni sa cumpre masini si ulterior sa revina si sa le inscrie in bg rusini guverno di merdaaaaaa IATI PE BULGARIA ca si asa in tara e foame