4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce fac daca nu am contract van...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce fac daca nu am contract vanzare - cumparare?

Salut! Zilele trecute am cumparat o masina de la cineva si nu am facut contract de vanzare cumparate, fiind prima mea masina nu am stiut de lucrul asta... am doar contractul de vanzare cumparare dintre el si german. Dar pe masina nu sau scos numere rosii.
A intrebat corneliusrotaru (180 puncte) acum 7 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Si ce se intampla cu cel de la care ai cumparat masina ?sunt doua variante ;
-act V-C intre tine si cel de la care ai cumparat ,dar atunci ai nevoie de fiscal de la el +act V-C in 4 exemplare stampilate si semnate tot de el ;
-vorbeste cu el si faci act V-C intre tine si neamt(exista formular)
urmezi pasii pentru inmatriculare indiferent de caz
0 voturi
A raspuns corneliusrotaru (180 puncte) acum 7 ani Deci daca el nu a scos deloc numere rosii pot face intre mine si neamt act. V-C? Multimesc!
+1 vot
A raspuns fazzy (13,220 puncte) acum 7 ani Salut .
Cu o problema asemanatoare m-am intalnit si eu anul trecut, trebuie sa faci contract de vanzare cumparare intre fostul propietar al masini din germania si tine, apoi iti trebuie o declaratie notariala din partea ta si a celui care a cumparat masina din germania din care sa constate faptul ca el doar a condus masina in tara pentru tine din diferite motive (costa maxim 80 de lei ambele declaratii), contractul de vanzare cumparare trebuie sa fie in limba germana sa para autentic, stiu ca nu este o metoda corecta dar altceva nu ai ce sa faci. Presupun ca ai brif mare, brif mic, asigurarea pentru numerele de tol etc. Pentru rar ai nevoie doar de actele masini si se poate duce si altcineva inafara de propietarul masini si o sa coste cam 450 de ron, apoi trebuie sa traduci actele si sa le legalizezi si dupa taxa talon, taxa numere, asigurare .. etc . Eu a trebuit sa aflu lucrurile astea cand eram sa depun dosarul de la domnul de la politie .. si dupa ce am facut cum am zis mai sus nu am mai avut probleme . Mult succes !