4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Nu am facut contract vanzare-c...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Nu am facut contract vanzare-cumparare. Ce sa fac?

Salutare oameni buni,

Recent am cumparat o masina de piese cu intentia de ai luat motorul (lucru pe care l-am si facut).

Faza este ca am primit la ea CIV-ul si Talonul nemtesc, numai ca nu am facut contract vanzare-cumparare pentru ca mi-a zis vanzatorul ca pot sa fac un contract direct de pe neamt pe mine.

Problema e ca s-au scos numere rosii odata si mi-au zis la o firma de inmatriculari ca trebuie sa fac contractul de pe ala care a scos numerele pe mine. Problema e ca nu mai raspunde tipul de la care am luat-o...

Cum pot rezolva in cazul asta?

P.S.

Eu vreau doar sa am contract vanzare cumparare ca sa pot dovedi ca e a mea si sa pot sa ma duc la RAR sa schimb seriile...
A intrebat darkslide (460 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani faci 2 acte!!! unu intre neamt si ala de a scos numerele si altul intre tine si ala de ascos nr !!!  sau nu ai date despre ala de a scos numere !!!

Comentarii:

A comentat darkslide (460 puncte) acum 11 ani Asa e, numai ca nu am datele celui care a scos numere...
0 voturi
A raspuns Я7B. (700 puncte) acum 11 ani Iei seria de pe motor! Mergi la dezmembrari ( o firma mai serioasa) si il rogi pe ala de la birouri sa iti faca o factura pe motorul respectiv si bine inteles ii platesti ceva acolo !

Comentarii:

A comentat darkslide (460 puncte) acum 11 ani Interesanta varianta asta... o sa incerc...
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Fa tu un contract tras de pe net, intre neamtz si ala, si de pe ala pe tine, dute la un notar si ti-l si legalizeaza si la revedere !!!

Salut
!

Comentarii:

A comentat darkslide (460 puncte) acum 11 ani Asa as vrea, numai ca nu am copie dupa buletin de la cel care a scos numerele... e din alt judet si nu dau de el nicicum...
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani poti da de el !! cu seria de la masina cauta un prieten politist si te ajuata el !!! iti da datele despre cel care a avut nr rosii !!! sau o cunostinta ceva pe la politie la inmatriculari , nu ti trebuie decat seria de la masina ca au datele despre ea si cine a scos nr  !!!!!!