4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce imi puteti spune despre bmw...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce imi puteti spune despre bmw 320i ?

Buna, as vrea sa imi achizitionez un bmw 320i manuala in 4 usi cu pachet M, as vrea sa stiu cat de bune sunt si ce stiti despre ele si daca ar fi ce ati putea sa imi recomandat pana in 9000 euro (din germania vreau sa iau masina) si am de ales intre audi si bmw, doar ca la bmw dintre mecanicii pe care i-am intrebat nu stiu nimic de modelele e92 benzina, nu ma intereseaza nimic disel, vreau benzinar pana in 2000cm maxim 22000. Multumesc anticipat si va sunt recunoscator celor care imi pot da niste informatii utile, daca ar merita sau nu sa iau un 320i sau ce audi in aceeasi bani mi-ati recomanda, va multumesc !
A intrebat Anonim4 (130 puncte) acum 5 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 5 ani Banuiesc ca este vorba despre modelul e90, cu binecunoscutul motor valvetronic care are doua mari si late probleme:
distributia si oringuri supape, ambele operatiuni costa undeva la 3000 de lei, facute corect, fara demontat chiuoasa.
In rest masina nu are alte prbleme specifice, restul sunt maruntisuri.
De la Audi in aceeasi bani ai varianta 2.0 tfsi cu 200 de cai, motor turbo, care si asta are puncte slabe (detin o astfel de masina) si care se rezolva cu un cost de pana in 2000 de lei.
Pana la urma alegerea eu zic sa o faci in functie de ce iti place, bmw-ul va fi intodeauna mai sportiv, audi mai confortabil.
Directia de pe bmw nu are adversar, cea mai buna din segment, la fel si tinuta de drum, dar astea sunt chestii pe care le poti aprecia doar daca ai avut multe masini si ai facut multi km.
Bafta!

Comentarii:

A comentat Anonim4 (130 puncte) acum 5 ani Am intels ca la audi multa lume se fereste de motoarele tfsi, dar in modele dupa 2008 din cate am cautat pe modelele a4 respectiv a5 doar tfsi sunt, si la bmw de ce ar fi asa o problema distributia si orignuri supape ? Se duc repede sau care e problema la ele ? Multumesc de raspuns
A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 5 ani Daca orongurile sunt orininale ale masinii, adic apeste 10 ani, nu ma etanseaza si o sa ai consum mare  de ulei, iar distributia daca e originala a masinii in timp se uzeaza si la fel necesita schimbare.

La TFSI (eu am tfsi de 2.0 cel de 200 de cai) asa cum ziceam au si astea bubele lor, multe la numar, dar nu e un motor imposibil de intretinut.
In mod clar cel de bmw e mai fiabil, dar nu are puterea ceui turbo. Consumul e la fel de mare, am avut si 316,318,325, si nu e diferenta mare intre ele.
A comentat Anonim4 (130 puncte) acum 5 ani Din ce am inteles astea modelu asta de bmw 320i are distributia in spate si deaia e problema la ele