4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce porneste greu la cald - ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce porneste greu la cald - BMW 320 ci (e93) ?

Salutare. Am un BMW 320 ci din 2007 (e93), 90.000 km. Cand e motorul cald (chiar si numai dupa 5 minute de mers) porneste foarte greu, sau chiar deloc. Cand e rece porneste la sfert.

Bujiile sunt relativ noi (aprox. 10.000 km) ....... problema si mai mare e ca nu mi se aprinde niciun martor la bord iar pe tester nu da nici o eroare. Cam acum o luna a aparut prima oara ....

Multa lume spune ca ar putea fi pompa  ..... eu nu ma pricep, dar masina trage bine de tot, in toate plajele de turatie, nu are "scapari" de putere..... daca ar fi pompa nu ar trebui sa pierd putere? Parca nu m-as duce sa o schimb inainte sa fiu sigur ca aia e dar ce sa fac daca nu apare nici o eroare pe tester......

In plus, cateodata (dar asta foarte rar), mai "cade" relantiul in sensul ca tinde sa moara motorul....dar nu se opreste. Asta se intampla foarte rar dar banuiesc ca e legata tot de problema cu pornitul..

Orice sfat e bine primit,

Multumesc, toate cele bune!
A intrebat ssnake (140 puncte) acum 10 ani in categoria Motor

editat de ssnake acum 10 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Tester,adica cautare de erori nu e ce are nevoie o masina din 2007.Ai nevoie de un log in mers cu parametri de verificat.
Eu as verifica intai senzorul de temperatura,daca problema este doar cu motorul cald.
Pompa se verifica(nu cred ca are deja probleme in pompa de injectie,probabil cea din rezervor sau cea de transfer(daca are))cu log in mers si monitorizare parametri.

Comentarii:

A comentat ssnake (140 puncte) acum 10 ani Salut, merci de sfat, asa am sa fac. Acum ramane sa gasesc si un baiat destept si pregatit care sa faca asta, nu sunt in Romania si in Belgia e mai greu. Nici nu vreau sa aud de BMW, mi-au luat 120 euro numai sa o puna pe testerul obisnuit si sa concluzioneze ca "masina nu are nimic, poate ati pus benzina mai proasta.....", evident, cu zambetul pe buze (si eu as zambi sa iau 120 euro pentru nimic).
–2 voturi
A raspuns Gaga04 (1,800 puncte) acum 10 ani Uleiul e de vina credema!

Comentarii:

A comentat ssnake (140 puncte) acum 10 ani Merci de sfat dar.....cam de ce ar fi de vina uleiul? Si ala e schimbat cam tot acum 10.000 km. Daca era uleiul nu ar fi trebuit sa apara simptoma dupa schimbul de ulei? Ok si daca ar fi uleiul, ce ar trebui sa ii pun?
Multam.
0 voturi
A raspuns fsestac (10,590 puncte) acum 9 ani Problema asta o am si eu la un ford focus, 1,6  tdci ,109 cai  ,anul 2005

Mam documentata pe internet si 80%  din ce am citit spun ca este  capu hidraulic de la pompa .

Sambata o sa verific toti senzori .