4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce masina imi pot lua la 7000-...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce masina imi pot lua la 7000-7500euro?

Intentionez ca dupa sarbatori sa imi caut o masina! Pana acum m-am gandit la vw golf 5 1.9 tdi 105cp . Mai era si mazda 3 dar am renuntat! Vreau o masina cu un consum mic, cu un comfort decent , fiabila , iefina la intretinere si cu ceva dotari(o clima, un radio-cd decent, etc) Masina nu va avea de parcurs in general drumuri lungi dar vreau diesel pentru ca sunt pasionat de ele si ma intereseaza consumul care nu vreau sa depaseasca 6-6,5 (mediu)! Nu vreau masina de liniute sau alte nebunii! Folosesc masina ca  misloc de transport in vacante (prin tara dar sa fie capabila sa mearaga si pe alte meleaguri in cazul in care va trebuii sa ajung in Germania, Norvegia, Turcia, Anglia) si o mai folosesc ca sa merg la serviciu , cumparaturi si plimbari de dragul de a conduce! Vreau sa stiu ce masini imi recomandati dupa 2007 cu un motor peste 1.6, diesel si vreau sa stiu si problemele care apar la ele!

Am uitat sa mentionez ca vreau sa se descurce bine si iarna deci excludem BMW, Mercedes si cele cu tractiune spate! Masina hatchback pentru ca altceva nu imi permite garaju! Mai detin un passat din 2009, 1.9 tdi 105cp si sunt foarte multumit de el si de aceea m-am gandit la golf 5! Astept pareri!
A intrebat bory (7,700 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de bory acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Salut,parerea mea este ca te-ai gandit bine la golf 5,mai ales 1.9 tdi...Daca era sa ai un buget mai mic recomandam tot golf,ori 3,ori 4...Sunt masini economice,dar si destul de puternice,piesele sunt ieftine(in comparatie cu alte marci)iar fiabilitatea si confortul si le-au dobandit in timp,de asta ai sa vezi ca nu am sa fiu sigurul care iti va recomanda golf,respectiv VW.In schimb,nu cunosc motorizarea respectiva,mai sunt care au probleme,dar mai intreaba...Succes.

Comentarii:

A comentat bory (7,700 puncte) acum 11 ani Salut! Motorul il cunosc foarte bine si pentru mine este unul foarte bun! Ma gandeam si la un golf 6 2.0 tdi 110cp daca ajunge pe la 8000-8500 unul tinand cont ca or sa scada preturile din cauza golfului 7 dar daca nu raman la golf 5. Pot gasii un golf 5 cum este descris mai sus in banii astia pana in 150000km?
A comentat Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Eu cred ca da,dar uitate mai bine la ,,masini second,, ai filtru acolo,pui suma si modelul,si spor la treaba :d

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani Iti recomand Ford Focus 2008-2009 , 1.6 TDCI 90CP , modelul facelift , pret /raport /calitate , climatronicul isi face foarte bine treaba, sistemul audio suficient, design exterior / interior ok , probleme doar cu cel de 109-110CP la turbina , cel de 90CP este cel mai reusit.

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat bory (7,700 puncte) acum 11 ani Am avut Ford si este sub VW Golf !
A comentat AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani Atunci iti recomand un VW JETTA din 2007 si deja este prea bine, daca esti fan VAG.
A comentat bory (7,700 puncte) acum 11 ani sunt fan VAG dar nu vreau berlina.... am passat si imi ajunge o lunguiata! Vad ca esti din Arges, am gasit cateva golfuri de pe acolo.... imi poti spune o parere despre propietarii de acolo (general)? Nu vreau maisna de bucuresti ca am avut una si nu mai vreau .... ma gandeam ca pe la voi sunt mai ingrijite decat ce gasesc in bucuresti . In ploiesti am gasit dar sunt preturi foarte mari pentru ceea ce vreau eu
A comentat AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani Crede-ma ca nu iti recomand Arges , la noi sunt capii bisnitei , polisate, aranjate , lovite, carti multiplicate (ca sa apara prim proprietar), iar ce vine din afara au pret ridicat.. Iti recomand targul auto saptamanal din Salaj / Zalau , de acolo vin toate masinile in toata tara, acolo sunt intermediarii buni .
A comentat bory (7,700 puncte) acum 11 ani lasa-mi un mesaj pe privat cu id-ul tau ca sa vorbim