4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce masina sa imi iau?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce masina sa imi iau?

Salutare, doresc sa imi achizitionez o masina si as avea nevoie de niste sfaturi de la cineva mai priceput ca mine.Vreau o masina diesel, pana in 5500 € si sa nu fie intretinerea ei exagerat de costisitoare. Masinile in 2 usi au intietate. Pana acum m-am gandit la Golf 5/Astra H GTC /Audi A3 8p. Ce ar trebuii sa imi cumpar?
A intrebat AndreiJUR (160 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani BMW e46 320CD coupe/Mercedes C class coupe. Lasa golfuletele si astreutele.
Parerea mea !!!!
.

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Astea au intretinere ieftina ?  :):):)
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani E46 320CD COUPE crezi ca are o intretinere mai mare decat la golf 5/astra h GTC? Categoric nu. La c class coupe poate ceva bani in plus, dar durata pieselor e mai mare, deci tot acolo ajunge.
–2 voturi
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 9 ani Parerea mea,cumperi un e46 coupe,motorizare 2.0,2.5,2.8,ii pui la punct motorul,ii montezi o inst. GPL iar cu restul de banii o personalizezi dupa gust :)

Comentarii:

A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 9 ani Un raspuns nu dati la intrebare,fie el si parere personala ca in cazul meu,dar la minusuri sunteti primii ;)
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Eu ti-am dat +. E corect, decat sa iei golf sau astra. Si eu sustin BMW e46 coupe. Chiar 318ci daca nu isi permite taxele de 2001 cmc3 in sus. :)
Ei dau minusuri dar habar nu au, deoarece ei au masina hatchback de maxim 120 cp, merg doar in oras si pentru ei e cea mai buna masina, ci nu bmw/mercedes/audi de.... mai multi cai si ghici ce.... consumul tot acolo :)
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 9 ani Bro eu am Opel Vectra B benzina +gpl.E super masina si confort si putere si spatiu si tinuta de drum ,iar pentru banii pe care i-am dat pe ea a fost alegerea perfecta.Dar...
1:am un consum in Bucuresti de 15 GPL la mers semi-sportiv ceea ce este un piculet cam mult pentru ce poate masina
2:in 6 luni de cand o am,si crede-ma ca o cunosc perfect pentru ca am cumparat-o de la un prieten in foame,care cat timp a avut-o a schimbat tot ce trebuia la timp si cu piese originale+mici bube pe care le gasea el fara sa necesite a fi schimbate,eu am schimbat la ea pompa de apa(m-a lasat in Tg Jiu),distributie ,senzor egr, fuzeta cu senzor ABS  iar acum sambata ce crezi???m-a lasat pompa de benzina si senzorul de la clapeta acceleratie...deci masina sta si mananca banii...nu zic ,doamne' fereste, piesele sunt ieftine  dar totusi sa stai sa schimbi intr-una si sa-ti consume cat un 6 cilindrii mi se pare un compromis acceptabil pentru cineva ca mine care a avut doar 2500 euro pentru o masina.
Dar cand ai 5500 euro ia-ti frate un tanc nemtesc, pune-l la punct si te va sta langa tine poate mai mult decat nevasta:)))
Deci ,concluzie daca as avea ceva banii de diferenta as da oricand Zorro-ul meu pe o Bavareza :D
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 9 ani Am uitat sa mentionez motorizarea mea1.8 16v 125 cp.La un mers semi-sportiv consumul ar fi asemanator cu motoarele in 6 cilindrii mentionate de mine,2.0,2.5,2.8 doar ca acestea te indeamna sa le fortezi :X  si mai vrei si mai vrei si el tot poate ;).Atunci categoric creste consumul,dar macar stii pentru ce:)