4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce masina sa-mi cumpar?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce masina sa-mi cumpar?

Am bugetul de 7000 euro.As vrea o masina cu un design placut,sa nu coste foarte mult intretinerea,sa ofere siguranta la condus,sa fie buna(pentru pretul asta),potrivita pentru o fata.Initial,as fi vrut o masina noua,dar nu stiu daca gasesc ceva la banii astia(in afara de logan),care sa merite..Logan nou,logan sh,alta masina? Motorina sau benzina?(am inteles ca cele pe motorina ar avea ceva probleme cu injectoarele,zgomot deranjant la logan?!) Mentionez ca nu ma pricep deloc la masini,si am nevoie urgent de un sfat!

Update: Am mai cautat pareri,modele,si am gasit o mazda 6 sh-6300 euro (2004,110.000 km,diesel),peugeot 407 sh-5500 euro(2005,90.000 km,benzina). Dar cred ca,ar costa taxele prea mult..sau ma insel?
A intrebat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de BlooAngel acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Mazda,Toyota foarte bune daca gasesti ceva de la ei cumpara si pe benzina au niste motoare foarte reusite fata de nemti.
Eu am un opel astra h (dupa anul 2005) 1.9 motorina,este o masina usor de intretinut,piese ieftine,orice service stie sa umble la opel.Eu as alege de la opel doar motoarele pe motorina,nu au probleme cu injectoarele si daca le ingrisesti cum trebuie sunt foarte bune.
Ceva si mai bun ar fi golf 5 dupa 2005 care cu orice motorizare in afara de 1.4 care este puturos nu ai cum sa dai gres.
Ai putea sa te uiti si la un Mini Cooper care pentru o fata e foarte frumos si foarte tare.
Eu as alege un Mini Cooper sau un peugeout cabrio un 206,207,307 cc

Comentarii:

A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Cand faceau nemti motoare japonezii faceau biciclete!
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Fiecare cu parerea lui...zimi si mie ce motor bun de la nemti intre anul 2004-2009,motor care sa fie economic si sa traga cum trebuie cum e 1.8 turbo de pe golf 4 da ala chiar este un motor reusit si foarte fiabil dar zimi in perioada aia.Ca pana in 7000 gasesti in perioada aia masina
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani 54541251 hai sa nu incepem cu comparatii d-astea. Tu ce zici acolo e ca si cum ai compara caruta (japonezele) cu masina (nemtii) sa fim seriosi. Nu zic ca nu fac masini bune japonezii dar nu poti sa le compari. De ce o japoneza costa 15-20 de mii noua si masinile de la nemti costa 25-45 de mii noua, la acceasi clasa de masini. Intrun cuvant nu exista aceasta comparatie. Sa nu incepem cu exemplele si dovezile.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pai eu oricum sunt fan masini germane orice ar zice altcineva dar vorbeam doar despre alea :))
Daca te uiti in posturile mele o sa vezi ca masinile germane sunt favoritele mele.
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani da, am observat asta. Eu nu m.am luat de tine. chiar daca iti placeau japonezele, ptr ca e parerea ta. Am zis doar ca astea nu se pot compara. poate ai observat chestia asta, depinde ce ai condus si ce conduci.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Nu stiu ce sa zic cu comparatul la multe aspecte nu se compara si castiga germanele dar si la altele castiga japonezele.Dar oricum dupa parerea mea la japoneze in afara de motoarele pe benzina ca la alte capitole dupa parerea mea sunt praf.
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani ziceti-mi si mie la ce capitole sunt praf japonezele ca m-ati facut curios, dati un exemplu de masina nemteasca si eu va dau altul de japoneza care e peste.....daca e pretul mai mic nu se pot compara? cine e prost cine cere 25 de mii pe o masina sau cine da?
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Iti zic eu cine e prost, e prost ala care se respecta si respecta marca. Intro masina nemteasca pe care dai 30 de mii, cel putin 4 5 ani de zile nu bagi bani in ea inafara de consumabile. Asta daca o foloseste pe un drum din germania, nu romania. La celelalte, e imposibil sa nu cada ceva. Ptr ca ingineri mai meticulosi si pretentiosi la piese ca nemtii nu gasesti nicaieri in lumea asta. In orice capitol ai da exemplu, nemtii fac totu perfect, sau aproape perfect.
Ca exemple nu stau acu sa ma gandesc, zi tu ce fac bun japonezii, sa vedem daca nemtii fac. Eu ma gandesc la un lucru, daca pica o piese la importanta, dai comanda in japonia sa o aduca, ca nu poti sa te pui in baza reprezentantelor din tara de la noi, fata de germania, care poti sa te duci personal sa iti iei piesa. la capitolul reprezentante in tara noastra, nici nemtii nu stau bine, ptr ca tot romani sunt cei care le administreaza deci fac lucruri cam de mantuiala. Astept exemple de la tine, Robert 323. Nu ne certam, nu e o discutie in contradictoriu, doar discutam anumite subiecte si ne spunem parerile.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Iti zic eu un exemplu concret la capitolul stabilitate,toyota avensis.
Mie asa mi s-a parut ca in  curbe si la mers pe drept fata de a mea care nu e sport sau altceva e mai proasta,are efectul de salupa.
Sa numai zic de incapatanarea lor de a nu pune turbina pe anumite motoare si de aici cilindreea mare.Hai sa vorbim si de aspect care la multe japoneze dupa parerea mea este urat.Hai sa vorbim si de o depreciere mai rapida la unele modele fata de nemtesti.Sa imi zici ce masina japoneza este peste seria 5 ultimul model,sa imi zici si mie ce masina japoneza este peste golf 4 sau 5 sau 6,sa imi zici si mie ce masina este peste S amg,sa imi zici si mie ce masina japoneza este peste Tuareg,x5,x6,ml. :))
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani ai dreptate  54541251  la ultima enumerare. Tin sa te contrazic putin, doar putin , ptr ca nu am mers cu toyota avensis, pe care ai numit.o tu, dar tu ai mers cu orice bmw, nu pisicute ursuleti sau rechini:)). modele actuale, la cele din 2005 pana in prezent. de la e90, e60 si restu seriilor. Nu cred ca se compara nici la stabilitate cu astea. chiar daca are acel efect de salupa cum spui tu, ceea ce e putin sesizabil daca masina este intretinuta, ele se aseaza foarte bine la drum. sa ai si niste cauciucuri adecvate chiar nu ai niciun fel de treaba. Am mers cu un 740d (nu am condus eu ca nu era al meu), si pot spune ca acele perne de aer isi fac prezenta exceptional de bine. in curbe, la drum lung la ce vrei tu. gropile poti sa treci si cu 200 prin ele ca nu le simti, in curbe la fel, nu cu 200 dar cu 120 daca intrii nu ai de ce sa iti faci probleme.
La aspect, ai dreptate, aproape toate masinile nemtesti sunt peste cele japoneze, zic aproape toate, ptr ca si nemtii au facut rabat de designe , de ex la vw jetta, care ptr mine e o masina foarte urata, fata de mazda 6, care e destul de frumoasa la aspect. astept de la robert niste exemple, ca m.a facut curios la ce considera el ca e mai bun o masina japoneza, fata de cele nemtesti.
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani tai ca am citit gresit la tine  54541251 . am inteles ca zici de masinile nemtesti ca au efect de salupa. dar tu ziceai de toyota ca are acest efect. Mie mi se pare ca si cele nemtesti au, dar avea au efectu de salupa, care favorizeaza stabilitatea.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Si am mers cu e46 pentru ca am vrut sa imi cumpar si acum vreo  2 ani cu un e90 care a fost al cuiva din familie.Si cu seria 5 am mers ca pasager vorbesc de modelul dupa 2004.
Am vrut de foarte multe ori sa imi schimb masina si de aceea am mai condus si am mai stat in vreuna...nu mi-am schimbat-o ca anumite sume de bani le-am bagat in altceva...
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani De foarte multe ori am vazut ca robert recomanda si spune doar lucruri bune despre japoneze dar nu e chiar asa si la fel si cu masinile germane ca nu mai e chiar asa dar totusi eu zic ca germanii sunt peste japonezi la masini.
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani scuzati intarzierea....sunt de acord cu voi ca japonezele se depreciaza foarte repede pentru ca lumea nu le cunoaste, romanu cand vrea o masina straina se gandeste instantaneu la masina nemteasca....da-mi si mie luxi un exemplu care sa concureze cu honda accord 2004-prezent la stabilitate, sportivitate, lux, fiabilitate, sa concureze cu lexus GS dupa 2000, cu infiniti m30d, .....iar pentru 54541251 sa sti ca la SUV-uri mai exista si toyota land cruiser, infiniti fx35...
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani fiecare cu preferintele lui, cu ce s.a obisnuit sa mearga. nu putem critica sau judeca pe nimeni. si eu pana acu am mers cu dacia. romaneasca. dacia ne.a facut mari pe toti. nu ne.am nascut in bmw vw sau toyota mazda. omu isi lauda masina lui si nu avem niciun drept sa il criticam. Dar parerea mea si a altora cu care am vbit e ca nemtii au masini reusite din multe puncte de vedere. De exemplu un motor de bmw are ca durata de functionare 1 mill de km. nu or fi 1 mill dar 700 de mii tot tin. ma refer la motoru motor, nu alte piese gen turbo filtre etc. Japonezele ce durata de functionare au? ca  eu cred ca mai mult de 400 de mii nu tin. parerea mea.
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani luxi, vad ca esti din targoviste, poate vin pe acolo saptamana viitoare cu o mazda 323 1.6 8v din 90 cu 522k km sa vezi cum merge masinutza, si dup-aia vin si cu cea de 1.8T la 181k km sa vezi diferenta....cred ca nu cunosti japonezele....ia intereseaza-te cam cat duce un motor de toyota, honda, mazda!
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Robert iti dai seama cat de greu e sa gasesti piese pentru  infiniti sau cat ar costa service-ul ?
Acum vorbesc din emisiuni reviste si auzite:iti dai seama ca un lexus nu va concura cu mercedes la senzatia linistita care e celebra la condus.
In privinta lui Land Cruiser ai dreptate ca este un suv foarte bun bate spre off-road dar problema cu el ca in afara de un model numai stiu exact anul mi se pare urat si ca nu iti ofera in Romania cel putin acelasi statut ca un x6,x5 ?
Eram sigur ca vei spune ceva de accord pentru ca intradevar este o masina cam care le face pe toate dar nu chiar pentru ca daca am compara ultimul clasa C cu ultimul Accord nu stiu cine va castiga...:)
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani nu zica ca toate masnile japoneze sunt proaste. sunt anumite masini care au fost reusit si multi au fost multumiti de ele. e bine ca ai inimerit o masina care sa tina 522 k km. poate ca nu le cunosc intratat de bine cat le cunosti tu, de aia nu insist atat de mult. am zis esentialu la ce stiu eu. nu sunt expert in niciuna din masini.
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani ce vrei sa zici ca intretinerea la touareg e ieftina? nici pe departe, iar daca land cruiser-ul bate spre off-road, ia sa ne gandim un pic, pentru ce este facut un SUV, care este scopul lui? de ce sa-ti iei ditamai masina sa mergi cu ea pe autostrada si in oras? si e adevarat ca nu ti-l da acelasi statut ca intr-un x6 care e o masina foarte tare, dar daca tot ne luam suv sa mergem DOAR pe strada, as alege porsche cayenne fara sa stau pe ganduri
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani competitiv cu lexus gs ar putea fi m3 din prezent
cu honda accord, nu pot sa zic nimic, ptr ca nu stiu atat de multe despre acest model.
iar infinity concureaza cu E-classe , seria 5.
Eu unul, nu as da o amsina nemteasca pe una japoneza. Poti tu sa imi aduci n exemple, ptr nimic in lume nu as alege o japoneza in locu la una nemteasca. stiu ce produse dau nemtii pe piata, in orice domeniu si nu pot:-??
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani acum trecand peste toate aceste comparatii, sa-i dam fetei un raspuns care o poate ajuta, eu ii recomand o toyota corolla sau chiar un civic coupe la banii aia, in comparatie cu loganul, care parerea mea, tehnologic e in urma cu vreo 10-15 ani, este mult mai potrivita pentru o fata si cu mult mai multe dotari fata de logan
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani apropo luxi, cu m3-ul concureaza IS-F
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani robert. costa mult intretinerea la suvurile nemtesti, dar iti da alt statut un suv nemtesc touareg, x5 x6, chiar si x3 si x1 care sunt niste mini suvuri(asa imi palce sa le zic) decat un land cruiser.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Da Robert are dreptate noi vorbim dar fata nu stie ce sa ii ia si eu ii recomand orice altcv in afara de logan
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani aici ai dreptate robert. ne.am luat prea mult cu comparatu, saraca fata nu stie ce sa isi aleaga acu, un m3 sau un is-f , sau mai bine isi ia un x6. glumeam. acu pe bune, la 7 mii poate sa isi ia un civic, ptr ca la 7000 o masina nemteasca nu o gaseste atat de noua. undeva la 2005 2006 golf 5 , seria 3 e46  ceva din 2003 2004 dar sa fie masina ingrijita.
Parerea mea ptr o fata merge un peugeot simplu, nu coupe nu cabrio, de ce sa fim cu fitze si basini. cu diferenta de bani pe care o dadeai pe o masina fara acoperis sau fara 2 usi, inghesuita ptr pasagerii din spate si multe alte inconveniente, ai putea face altceva.
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Robert asta e adevarul tu mereu recomanzi Mazda 323 parca!
Una e sa  iubesti o marca si alta e ca acea marca sa fie mai buna!
Mazda nu o putem compara cu nici o marca germana, singurele care se pot compara sunt Honda, Mitsubishi si Toyota, restul sunt de umplutura!
Mai nou in afara de Civic nici un model japonez nu ma mai atrage ca aspect!(La un pret accesibil)
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani adica mazda, nissan(gt-r, silvia, 240sx, 300zx, pathfinder), subaru,  sunt de umplutura? =))nu stiu cum m-am abtinut sa nu te jignesc, dar te sfatuiesc sa treci de la miniclip la lucruri mai serioase, poti gasi si altceva mai interesant pe internet, daca nu te pricepi mai bine taci ca te faci si de ras

daca nu te atrage pe tine nicio alta japoneza nu inseamna ca sunt de umplutura sau ca nu sunt bune de nimic, sunt masini japoneze de care nici n-ai auzit, d-apai sa le vezi si sa mergi cu ele, daca toata ziua vezi pe strada vw, bmw, opel, ford, dacia, audi...etc, nu inseamna ca nu exista si altele
0 voturi
A raspuns BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Am inteles ca lui peugeot 307 cc,ii cad piesele. Mini cooperul nu-mi place deloc,decat mini coopers s cabrio,care ajunge la 20000 pe *******. Peugeot 206,207-nu-mi plac masinile care se termina brusc,cu o linie dreapta,in spate. La mazda si la peugeot 407,nu costa prea mult taxele si intretinerea?
In schimb,am gasit o oferta tare la logan story.
5225 euro:
-Aer conditionat
-ABS si AFU
-Direcţie asistată
-Airbag şofer şi pasager
-Radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, prize Jack si USB si Bluetooth

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Deci din cate inteleg esti fata ?
Ma rog in primul rand eu nu as alege un Logan chiar daca este nou,ai destule variante cu putini km si reali zic eu.Intretinerea este ok la aman2 ma rog nu se compara cu Loganul nou dar...totusi sunt si alte marci si iti ofera si altceva.Deci sa inteleg ca tie nu iti plac hatchback-urile (astea care se termina brusc) ? iti plac gen berilenele passat,mazda 6,honda accord,skoda octavia ?
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Ford Focus berlina nu iti place ? gasesti si din 2009 la banii astia modelul facelift
A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Da,sunt fata.E dragut Ford Focusul ala. O sa ma uit dupa oferte si preturi. Ideea e ca toata lumea imi spune sa merg pe logan,si sa las masinile "complicate". Cica e cea mai buna pt incepatori,si drumurile noastre(bine,eu o sa merg cu ea mai mult prin bucuresti). Si instructorul cu care am facut scoala,la fel mi-a zis...Plus ca la o masina sh,nu stii ce s-ar putea intampla pete 1,2,3 luni dupa ce ai cumparat-o...
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pai o fi ok pentru incepator dar tu esti fata la 7000 de euro gasesti ceva mai feminin decat ladoiul ala care daca ai fi baiat ar fi ok.Dar masini mici gen fiesta corsa nu iti plac ? Ar fi mai potrivite pentru tine.La masina sh dupa 1,2,3 ani sigur se va mai intampla cate ceva dar nu ceva de speriat daca o intretii cum trebuie si in plus gasesti multe masini in banii astia sub 100.000 de km.Chiar daca vei mai baga acolo un 5 mil,10 mil o data pe an sau ceva de genul iti ofera alt aspect,poate un motor mai economic,alta infatisare cand esti in ea.
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani ai dreptate  54541251 . in plus loganul nu iti ofera siguranta pe care ti.o ofera o corsa, o astra.
BlooAngel de ce nu te gandesti si la o skoda fabia berlina, daca tot ai zis de berline. sunt destul de bune, fata de logan....
A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Loganul a inceput sa iasa din discutie! Am vazut un chevrolet aveo sedan,care mi sa parut dragut tare.Desi nu le suport pe cele hachback,imi plac toyota aygo si citroen c1(parca mai mult decat toyota).
A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 12 ani Vezi ca la chevrolet cu tichete de la remat sunt niste oferte bune,tin minte ca un aveo hatchback era undeva la 7500 de euro.
A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Si la citroen c1 sunt oferte bune cu tichete. Se merita un citroen c1? Am inteles ca sunt bune mai mult epentru oras,si ca nu poti pleca cu ele in vacante.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani De plecat clar nu poti,ele sunt foarte bune de oras dar tu sti ce vei face cu ea gandestete ca daca vei vrea sa pleci intr-o vacanta nu vei putea cu masina asta.Eu zic totusi sa ramai la ceva sh cu km sub 80.000 si ai o masina completa,cauti sa aiba taote service-urile la reprezentanta si cred ca e o solutie mai buna asta.
A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Dar un chevrolet aveo sedan? Cu asta pp ca pot pleca,da?
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Da poti pleca linistita,ai spatiu si ca si motorizare eu as alege ceva 1.4 94 cp daca nu e posibil si mai mic...Dar de care aveo vorbim de ultimul model asta nou sau cel mai vechi ?
A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Modelul nou are 1.2 84 cp. De ala ziceam eu.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani E bun si ala e chiar potrivit ca nu vrei tu sa fi vreo vitezomana nu ?
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Dar vad ca asta pleaca de la 11.850 cu 3 tichete nu stiu daca ajungi la 7000
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani http://m.renault.ro/gama/promotii/autoturisme/symbol?promotionId=645&mediagroup=306315&displayList=true

De ce nu te uiti si la renault.  Si econonisesti si 2000 de euro. Si e destul de bun.
A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Nu am buget pt o masina noua.Chiar daca au multe "contraindicatii",am ramas setata pe citroen c1 si toyota aygo..si nus ce sa aleg!?Sa aleg una din astea,sau ceva cu motor mai mare?(gen chevrolet aveo sedan)
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani La logan n u ma bag....mazda 6 a avut un prieten 2.0 diesel 136cp dar avea consum maricel in oras(tg mures) in jur de 8-9%

Comentarii:

A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Ma gandeam eu...dar am un prieten,care are un logan. Ii consuma 7-8+ in oras. So,diferenta e relativ mica.
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani

editat de Driver09 acum 12 ani

Pai...ai uitat ceva loganul banuiesc ca era de 1.4 benzina=foarte puturos mai ales comparat cu 2.0diesel de pe mazda :))
Ce sa zic...in logan daca il cumperi de nou pana la 100kkm nu cred ca bagi nici un ban in afara de consumabile....pe cand la mazda fiind  cam din 2004 cine stie ce iti poate pica(100% nu are 110.000km reali).
La logan nou macar sti ca are doar cativa km:))
SIncer intre cele 2 masini nu ai ce compara in afara de costul de intretinere.
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Logan 1.6 8v este cel mai fiabil motor de pe logan, usor de intretinut consum de 8 in oras (Constanta).
La o masina cu 110 mi km pot sa cada deja anumite piese!
Ford Focus ar fi o idee, intre el si Logan ar trebui sa alegi!
A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani 1.6 benzina are loganul respectiv.Am vazut ca a mai zis cineva de Ford Focus. Chiar o sa ma interesez in amanunt. Diferente mari intre Ford si Logan?
0 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Salut, eu am o fabia2 model 2008 motor pe benzina 1.4 16V . Are aproape 44000 km, si vreau sa o dau deoarece nu prea mai am cum sa o intretin :( . Daca esti interesat, da-mi un pm si putem discuta, eventual vin sa o vezi, nu este nici o problema . Salut .

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Nu stiu ce sa spun despre comentariul tau total inutil , eu nu am cerut nici un ban, am zis sa las omul sa vada produsul si restul dotarilor pe care le are masina si cum arata masina dupa care sa vorbesc cu el despre pret in contextul care vrea sa o vada si il intereseaza ....
0 voturi
A raspuns rtfm (650 puncte) acum 12 ani Kia Rio pe benzina, noua cu REMAT costa 7500 de euro. Dotari ESP, ABS; Airbaguri frontale, laterale, cortina, frumoasa, sportiva:)

Comentarii:

A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Nu am buget.
0 voturi
A raspuns free2hot4you (6,170 puncte) acum 12 ani referitor la ce ai gasit  sunt masini putin cam mari pentru un incepator.
ar trebuii sa te orientezi spre o masina putin mai scurta decat mazda sase sau peugeot 407.
referitor la logan , e dacia.(daca ai cap ia-ti alta). uita-te cum arata si cum suna un taxi logan dupa 150000km .
din intrebarea ta reiese ca vrei o masina silentioasa cu dotari la capitolul siguranta,ieftina la intretinere si cu un consum redus.
intradevar masinile japoneze sunt fiabile dar intretinerea lor costa datorita faptului ca sunt mai rare decat cele nemtesti.
in nici un caz nu iti recomand skoda fabia . e mult prea rigida pentru o femeie.
recomandarea mea pentru tine ar fi un seat ibiza 2009 motor 1.2 benzina 69cp. au un design relativ placut usor de intretinut(seat e detinut de vw) si dotarile se ridica la asteptarile tale.
tot in suma de 7000 de euro si dotarile cerute se mai incadreaza si un ford fiesta dupa 2009, masina care arata super atat interior cat si exterior) iar motorul 1.4tdci de 69 cp nu e chiar asa zgomotos cum se spune despre diesel.
stiu ca ambele masini sunt hatch-back-uri dar forma lor are anumite avantaje, iar unul dintre ele este lungimea masinii(find mai scurta o parchezi mai usor) iar datorita faptului ca spatele se termina brusc ai o mai buna vizibilitate cand parchezi cu spatele( avantaj esential pentru incepatori)
sunt doar doua pareri, tu stii cel mai bine ce vei face cu banii tai. mult succes, si asteptam un post cu decizia ta

Comentarii:

A comentat BlooAngel (170 puncte) acum 12 ani Am terminat cu idei gen mazda,passat etc.,si m-am orientat spre toyota aygo sau citroen c1.Dar nu stiu ce sa aleg intre astea 2,sau daca sa aleg ceva cu motor mai mare?!
+1 vot
A raspuns free2hot4you (6,170 puncte) acum 12 ani dintre cele 2, toyota 100%

dar totusi nu sunt cam PREA mici?

ma refer si la motorizare.

 nu o sa fii mereu incepatoare si banuiesc ca daca dai acum 7000 pe o masina nu o sa vrei sa o vinzi peste 6 luni 1 an. iar lipsa de putere la ele o sa iti lase un gust foarte amar